Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Pohádka
  • Rodinný
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Komedie

Recenze (53)

plakát

V hlavě (2015) 

Na konci projekce filmu v kině všichni tleskali a mě strhli taky.Tvůrcům Příšerek s.r.o. se podařil další zásah do černého s perfektním scénářem,načasováním vtipů i vizuální stylizací.Pochvalu si zaslouží i Michael Giacchino za vynikající hudební motiv ,,Birth of Joy".95%

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Tééda,to bylo boží.Výjimečně jsem se vydal do kina na film podle recenze františka fuky,a dobře jsem udělal.Jen ten Channing Tatum mi moc nesedl,ale jinak rozhodně výjimečný zábavný úlet.

plakát

U Haliny v kuchyni (2014) (pořad) odpad!

Neměla by si ty svoje prsy něčím podvázat,aby si nepřiosmahla bradavky ?

plakát

Hostitel (2013) odpad!

Za co,pane bože za co...mne trestáš těmito pakárnami pro týnejdžry !!!! Hlavní „herečka“ nesympatická a nehezká. Film dlouhý,nudný.Hudba depresivní,unylá.Herci toporní,ukecaní( snad jen Will Hurt stál za něco).Doufám,že mě nikdo nedonutí dívat se na nechvalně proslulý Twilight.

plakát

Foodfight! (2012) odpad!

Pokud máte smůlu jako já,že jste viděli film Foodfight,upřímně lituji vašeho času.Je s podivem,že něco s tak otřesnou animací se někdo odváží nasadit v roce 2012 do kin v USA.Animace je odporná ( postavy se často kroutí jako žížaly ), ten princip fungování toho města v regálech obchodu chápe snad jen scénárista filmu a na dvojsmyslné vtipy toho hnědého skřeta mě nedostanete.Slovy Douga Walkera z Nostalgia Critic:,,Toto že stálo 65 milionů dolarů? Vypadá to,jako by to stálo jen 65 dolarů!''

plakát

Hotel snů - Brazílie (2012) (epizoda) odpad!

Další německý romantický výblitek od studia Lisafilm. Postavy se chovají jako dementi století.Jen jeden příklad: Kluk krade v hotelu cennosti,chytí ho a zjistí,že to dělal pro chudé děti.Nejenže ho pak nijak nepotrestají,jen udělají ty-ty-ty,ale ještě mu matka slíbí výlet! Vůbec neuvažují,že mohl klidně lhát a chtěl si za ně někde užívat.Odpad!

plakát

Hotel snů - Vietnam (2012) (epizoda) 

Další romantický výblitek z německého studia Lisafilm.Hvězdička snad jen za krásné vietnamky a dobrý hudební motiv,který se ale příliš často opakoval.Spoiler:Ten pan manažer musí být pěkný debil.Je vysvětleno,že se bojí špionů čínské společnosti,aby se nedozvěděli o hotelu.Následně se seznámí se sympatickou ženou,která si celý hotel nadšeně fotí,pozve ji na večeři,kde mu sama řekne,že umí čínsky a když jí vysvětlí své obavy ze špehů,dáma se zakucká-a on stále ještě nechápe,že je to dvojitá agentka??!Kriste ježíši-musí si snad nasadit sluneční brýle a začít předvádět karate,aby to poznal ???!!!

plakát

Skyfall (2012) 

Moje první bondovka-sice kritizovaná kvůli svému „nebondovství“,ale velmi dobře napsaná.A Bardhemův záporák je excelentní.

plakát

Hotel snů - Maledivy (2011) (epizoda) odpad!

Další německý romantický výblitek od studia Lisafilm.Otravná úvodní popová vyřvávačka ,,Do you wanna fly away with meeeeee'',jejíž hudební motiv se ve filmu opakuje stále dokola, vám brzy vymyje mozek.Z filmu se mimochodem dozvíte,že pokud se vám ztratí na dovolené zavazadlo či dítě,nemàte chodit na policii,ale rovnou za ředitelem hotelu a dále to,že každý ředitel hotelu umí létat s helikoptérou.Slovy Jolandy z ezo.tv:,,Jáj,bože můj!!''

plakát

Hotel snů - Tobago (2011) (epizoda) odpad!

Další německý romantický výblitek od studia Lisafilm.Když za vámi přiletí manžel,který vás ožebračil a dá vám masku krokodýla,první,co uděláte je to,že mu padnete kolem krku.Když máte ztrátu paměti,zamilujete se do někoho a pak zjistíte,že jste ženatí,jako náhodou je právě manželství před rozpadem.A mimochodem-všechny chudé děti ze sirotčince na Tobagu umí plynně německy!