Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (23)

plakát

Ďábelské alibi (2023) 

Pokud  věříte v nadpřirozeno, a máte rádi děsivé příběhy  Worenových, tak se vám dokument líbit nebude.  Film, jako film v zajetí démonů je celkem  dobrý, ale že bych tomu  věřila ?   Kde pak,  já vidím výčet psychických poruch a chuť vydělat.  Reálné nahrávky mi vůbec nepřipadá přesvědčivé, že se tam dělo nadpřirozeného. Zůstávám nohama na zemi  a dávám 4*  konečně někdo vytáhl alespoň z někoho skutečné   vjemy.

plakát

365 dní: Ten den (2022) 

prc*ní , lízání,  prc*ní , lízání, příchod  sexy zahradníka,  lízání, samej mafianskej synek,  střelba-  klapka -konec.  Pardon, slušnější slova se nedají použít .   Přesně takový je můj dojem z filmu. Práce kamery pěkná, okolí velmi pěkné. u začátku filmu jsme měla pocit, jako by mi někdo alespoň půl  hodiny ustřihl, nebo rovnou vypadl celý díl.    Jestli bude 3 díl, měli by tam dát víc  příběhu a trošku to  zpracovat.  Jinak vám hodí do kusu porna zápletku z 90. akčňáku a to je bída.    Obsazení je dobré, koukatelné, škoda to podělat scénářem a do finále stejnou zápletkou.

plakát

Zaklínač - Série 2 (2021) (série) 

Pokud jste příběhem zaklínače nepolíbeni, tak si seriál užijete a věřím, že oceníte 4-5 * Pokud  jste fanouškem knih, bude seriál pro vás  nejspíš zklamáním. Většina postav  se chová jinak, než očekáváte,  některé jsou úplně nové.  Vlastně celý příběh je jiný.. Je to jak kdybyste vytáhli povídku, co Sapkowski vlastně nikdy nevydal.  Svým způsobem je to i fajn, protože v seriálu bylo něco, co jsem nečekala, co jsem neznala. Jen mě tedy nakrkli,  že  na konci serie vykecali velice důležitou informaci, kterou zjistíte až v závěru  poslední knihy( já jsem momentálně asi ve 3/4 poslední knihy) .    Já hodnotím něco mezi 3-4*

plakát

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) (seriál) 

Jestli vám Mortal instrumenst přišlo, špatný, tak na tohle se ani nedívejte. Představitelka Clary mi nesedí, stejně jako její vlasy. Do role mi výborně zapadla Emeraude, jako Izzy. Představitelům Aleca a Magnuse tleskám, ze důvěryhodné ztvárnění gey páru, naprosto sem jim to věřila. Nelze očekávat oscary, je to vlastně scifi pro  mladší publikum, ale pár večerů se u toho jistě zabít dá.

plakát

Potulný samuraj Kenšin: Počátek (2021) 

Je škoda, že tento díl nenatočili jako první.  Přece jen  mezi díly uběhlo 10 let a ani maskéři je neskryjí.  Přesně  poznáte, které byli točené kdysi, které až nyní, zejména u u představitele Saita.  Tomoe byla nádherná. Miň akce mi vůbec nevadí, naopak.  Jediné co mě trápí, je že to byl nejspíš úplně poslední díl a to je škoda.

plakát

Potulný samuraj Kenšin: Konec (2021) 

Závěrečný díl byl opravdu plný akce,  na můj vkus  až dost.  Boje byli opravdu mistrovským kouskem,  jen občas  byli některé údery   až přehnané a celkovému dojmu z bojů to  neprospělo.  Čekala jsem ještě trochu romantičtější konec. Ale rozhodně  zklamaná nejsem, maximálně jen z toho, že to asi byl poslední díl ( když pominu The Beginning ) Sató asi nestárne.

plakát

Chen qing ling (2019) (seriál) 

I přesto, že chybí ty BL prvky, tak je to stále úžasné. Vlastně v něčem lepší než novela, protože seriál je poskládán chronologicky. Viděla jsem speciální 20 dílovou edici ( po 60 min) a pokud vám jde hlavně o příběh ústředních postav, úplně to postačuje. Většina činských seriálů trpí Bečkovími triky, které jsou na úrovni pohádky pro děti. K mému překvapení tohle u Untamed není, vše je velmi pěkně propacované. Hudba úžasná, herecký výkony úžasné, kostýmy úžasné. Má to jen jednu chybu a tou je, že to má konec..

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Jako člověk co nezná příběhy, ani hru, takže ani postavy, musím říct, že je v tom děsný bordel. Děj přeskakuje sem tam, bez jakéhokoli upozornění a je v tom chaos. Trochu vás přivede do obrazu předposlední díl série.. díky konečně vím, na co jsem to vlastně koukala... Občas mi kamera lezla na nervy, přeostřené záběry. .. Kdyby to šlo chronologicky, tak by to bylo super.

plakát

Nezvaná (2009) 

Na korejskou verzi to nemá, ale na Americkou produkci je to slušné zpracování.