Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (6)

plakát

Krasotinky (2020) (seriál) 

Pro muže to asi není, ale pokud milujete tanec, balet, teenagerovské seriály, myslím, že nebudete zklamaní. Krásné taneční choreografie, kromě řešení vraždy jsou tam i další témata, která naše mládež může řešit: homosexuální vztah, komplikovaný vztah s rodiči, ke svému tělu atd. Umělecký počin v tom nehledejte, ale já se u toho bavila.

plakát

Kouzlo měsíčního svitu (2014) 

Nic nového pod sluncem....po shlédnutí filmu jsem se neubránila dojmu, že tenhle film už jsem někde viděla. Colin Firth je velmi sarkastický, racionální, těžkopádný, neumí projevit své city....tak nějak jako jeho postava spisovatele třeba v Lásce nebeské.....kouzlení a médium....to už tu také do Woodyho bylo.....Francie a první republika.....mně asi naopak od Woodyho nejvíc dostaly filmy ze současnosti Match Point a Vicky Christina Barcelona.....nebylo to špatné, ale 2x vidět opravdu nemusím. Taková pohádka pro dospělé.

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Upřímně, pro mě docela zklamání. Děj je velmi předvídatelný, hlavní postavy moc čitelné, čím déle film trval, tím víc mě nudil. Herecké výkony, které stojí za povšimnutí, jsou jen těch herců, kteří ztvárňují opice. Jason Clarke mi přišel takový nemastný, neslaný. Hezká podívaná, ale žádné překvapení, žádný zvrat, jen je jasné, že minimálně jednoho dílu se ještě dočkáme. Tak snad bude zajímavější než tento!

plakát

Výchozí bod (2014) 

Velmi zajímavý scénář!!! Pokud vás třeba jako mě děsí u žánru, že je to sci-fi, tak se toho nebojte:-) Jde spíš o střet akademického světa se světem duchovním a film spíš než odpovědi dává otázky a otvírá téma. Příběh mě neskutečně zaujal, během sledování filmu se na pláně objevilo několik momentů, kdy jsem si říkala...."aha, teď už vím, jak to bude dál...prosím, ať to tak není"...a ono to tak nebylo, naštěstí!!! Všichni 3 herci v hlavních rolích byli perfektně vybráni a společně s hudbou, lokacemi tvořili nádhernou podívanou. Viděla jsem film na MFF KV a patřil k těm nejzajímavějším, co jsem měla možnost vidět. O filmu můžete přemýšlet ještě dlouho potom, co skončí.

plakát

Volný pád (2014) 

Tento film jsem po pravdě ani neuměla ohodnotit na festivalu v KV....nějak se nedal schovat do hodnocení výborný, dobrý.....já bych ho viděla jako hodně zvláštní, trhlý, originální film, v podstatě totální úlet. Jiný film od tohoto režiséra jsem neviděla, tudíž nemám srovnání, nevěděla jsem, do čeho jdu a byla jsem velmi překvapená. Možná si dát před filmem pár drinků nebo snad ještě něčeho jiného, tak se bavím neskutečně, ale některé z příběhů už mi přišly hodně ujeté, až nechutné a vůbec ne vtipné. Oči jsem měla otevřené, ale chvílemi jsem nevěřícně kroutila hlavou a říkala si, co tím autor chtěl říct, proč to vůbec natočil, co čeká od nás diváků....točil to pro nás nebo pro sebe? Co bych vyzdvihla, byla určitě hudba, ta mě zaujala, jinak ale vím, že znovu si tento film asi nikdy nepustím.

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Film měl atmosféru....hlavní hrdina v podání Matthewa McConaugheyho není typický sympaťák, se kterým se chcete ztotožnit, přesto mu držíte palce a doufáte, že se stane nemožné, a on svou bitvu vyhraje. Kdo mě ale svým herectvím přesvědčil snad ještě víc byl Jared Leto, jemu to ve filmu vyloženě "slušelo". Herecké výkony parádní, námět a scénář taky na jedničku, k perfektnímu filmu ale ještě něco malinko chybělo.