Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Publicistický

Recenze (21)

plakát

Jeden život (2023) 

Když přestaneme podporovat Ukrajinu, historie se bude opakovat.

plakát

Frontline - 20 dnů v Mariupolu (2023) (epizoda) 

Natočíš záběry, jak russký tankisti, piloti a dělostřelci si jen tak střílí na ukrajinské paneláky, jak v nemocnicích kvůli tomu umírají děti, ale jejich pohlavár to klidným hlasem označí za sehranou scénu. Následně slovenští vládní představitelé si s ním podávají ruce a tvrdí, že je Západ příliš démonizuje... JAKO ŽE COŽE???

plakát

Černé zrcadlo - Beyond the Sea (2023) (epizoda) 

A proč do toho vesmíru nevyslali raději ty repliky, když už zvládaly všechno jako lidi??? Jo pak by vlastně neměli o čem natočit tento díl :D Vždyť takovou základní věc by si uvědomila i AI, ale hlavně že budou scénáristi z masa a kostí proti ní stávkovat :D

plakát

Prezidentka (2022) 

Pane Havlíku, Vy jste snad dostal od někoho za úkol před prezidentskými volbami 2023 dehonestovat všechny ženské kandidátky nebo co??? Nebo co jiného jste chtěl demonstrovat tím, že ve Vašem filmu je žena v úřadu prezidenta republiky schopná pouze milostného románku a ničeho jiného (snad kromě pár rádoby vážných proslovů)??? Táhněte do propadliště filmových dějin, jinak se to opravdu nazvat nedá!!! Tu 1 hvězdu si zaslouží za svůj herecký výkon pouze pan Ondřej Vetchý, zbytek postav byl jen vyumělkovaný spletenec, u nichž nepochopím, proč se takovému (slušně řečeno) braku propůjčili.

plakát

České fotbalové legendy - David Rozehnal (2021) (epizoda) 

Ten jeho tata Olda je výbornej, perla za perlou :D Hvězdu strhávám za katastrofální střih na konci - ani tam nedopovídal kariéru v Laziu, už přestupoval do Hamburku a najednou střih z Lille, co to mělo proboha být??? To si jako pan Polenský najednou uvědomil, že by nestihl stopáž, tak to akorát rychle zaplácal? Tak tu minutáž sakra měli prodloužit třeba na 40 minut, aby tyhle problémy nevznikaly, za 26 minut se opravdu nedá poskytnout dostatečný detail o žádné fotbalové legendě. Tenhle paskvil na konci je urážkou všech účinkujících tohoto dílu!

plakát

David Attenborough: Život na naší planetě (2020) 

Působivý dokument, konečně někdo, z koho si nebudou dělat ekoskeptici legraci tak jako z Gréty. Jen nechápu, proč přelidněnost planety byla ilustrovalána na fotbalových fanoušcích Borussie Dortmund (v Německu je porodnost 1,6) a ne na státech subsaharské Afriky (porodnost 4,7), Blízkého Východu (porodnost 3,2) nebo na Číně a Indii, kde je jich jak kobylek a logicky se tam pak šetří, kde se dá a ekologie jde stranou. Ano, pro nás Evropany je to poselství, že musíme jít i nadále příkladem (jako vždy), ale v prvé řadě měl Netflix připravit titulky ve francouzštině, arabštině, hindštině a čínštině, aby zacílil na nejrelevantnější obecenstvo ;)

plakát

Nová šichta (2020) 

Pravého chachara nezlomíte!!! Tomáš je ryzím důkazem toho, že to jde a jestli se někdo začne tvrdit, že “programátora nemůžou přece dělat všichni”, tak se jenom vymlouvá, poptávka je stále enormní, i když nevezmou vás samozřejmě jen co dokončíte 3-měsíční kurz.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Připadal jsem si jako bych 3 hodiny musel žvýkat M41. kuře podivuhodné chuti - nejdřív to jakž takž šlo (zajímavý námět), ale čím víc rostla ta nálož nespojitýho, vyumělkovanýho sentimentu, tím víc jsem měl chuť to vypnout ještě před koncem. Nejvíc mě dostávaly srdceryvné zápletky postavené na rádoby hlubokých myšlenkách jako že random chlap vstane pozdě z postele a tak Daisy skončí kariéra - jako by nestačilo, aby se Daisy rozhlédla, než vstoupí do vozovky a tím si zachránila kariéru.. Celé to pak působí jen jako laciná vykrádačka Zápisníku jedné lásky a Forresta Gumpa. Takže to hodnocení je tu naprosto overrated, ČSFD očividně Fincherovi schlamstne cokoliv...

plakát

V síti (2020) 

Samozřejmě je to TOP, ale: 1) Namísto jedné holky měl být i kluk, aby bylo patrné, že problém se netýká jen útoků chlapů na holky. 2) Na konci měla být rozprava mezi rodiči, zasaženými dětmi a sexuologem, aby bylo jasně řečeno, že totální zákaz internetu dětem nic neřeší a naopak vytváří příležitosti predátorům (jen v titulcích to fakt nestačí). 3) Spolu s Ústečákem měli podobně vydusit i toho vyděrače (který si na místě zasloužil přes hubu), protože z reakce Terezy si nic moc nedělal. Jinak jako nastávajícímu otci holčičky se mi chce blejt, jaký [cenzura]hovada[konec cenzury] existují mezi námi...