Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Komedie
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Princezna Mononoke

Princezna Mononoke (1997)

Tak tenhle film se mě nijak nedotkl v mích dětských letech a je to docela škoda a jestli jsem to vyděl někdy dřív tak si to nepamatuji. Dotklo se mě to až v 9. ročníku kdy jsem začal vědomě sledovat anime. Příběh jsem hodně prožíval a netrvalo dlouho abych se vžil do úžasného děje. Opravdu hodně pěkný co říct než že je Mijazaki génius. Oblíbená postava? Tak asi Mononoke není zas tak moc z čeho vybírat nedá se zapomenout na scénu kdy se Mononoke dívá na Ashitaku a přitom má upatlanou pusu od krve, když zavřu oči a představím si že jedla meloun tak je hned roztomilejší :)

Jak vycvičit draka 2

Jak vycvičit draka 2 (2014)

Rozhodně stálo za to jít do kina. Původně jsem se bál že se to ani zdaleka nevyrovná prvnímu dílu ale to se nestalo, stejně dobrá jednička jako dvojka. Hlavně jsem se bál toho jak Škyťák vyrostl, když jsem vyděl první obrázky a ukázky z filmu opravdu jsem se trochu obával že to prostě nebude ono. Film ve mě vyvolal spoustu emocí a opravdu se mi moc líbil. Perfektní animace, akční scény a ještě lepší soundtrack než v prvním díle . Co se týče postav jsou sympatičtější než dřív hlavně roztomilá Astid. Co se týče bezesporu nejroztomilejšího draka Bezzubky tak ten se nijak zvlášť nezměnil a je to asi dobře.

Jak vycvičit draka

Jak vycvičit draka (2010)

Jednou můj kámoš řekl, když jme se zrovna ulili z hodiny a dívali se na tenhle film :„Lítat na drakovy to prostě v životě nezažiješ. " Neřekl to přesně takhle ale řekl to, tehdy mi bylo opravdu zvláštně a začal jsem si vychutnávat a prožívat každou leteckou scénu se škyťákem i když jsem to vyděl už po šestý bylo to jako bych to vyděl poprvé. Jestli sem si někoho oblíbil tak je to škyťák a jeho drak bezzubka. Nejroztomilejší postava rozhodně Astrid ale pro někoho to je asi bezzubka chápu kdo by ho neměl rád :).Jinak ten samej den co jsem to vyděl po šestý jsem se rozhodl jít do kyna na druhý díl. Už můžu jen říct: pěkná animace, napínavé momenty, sympatické postavy a moc opravdu moc pěkný soundtrack :)

Ledové království

Ledové království (2013)

Tak tohle je jedna z mála filmů kde se mi líbí písničky nejvíc asi Let it go. Líbili se mi vlastně všechny až na to když zpíval ten sněhulák když poprvé začal zpívat měl sem chuť tu část přetočit. Viděno v Originále s ty tulkami.

Hobit: Bitva pěti armád

Hobit: Bitva pěti armád (2014)

Opravdu krásný i když jsem se nemohl dostavit na premiéru a musel jsem se na celý film dívat úplně sám, možná to bylo dobře celý ten příběh prožít sám ale teď si říkám že by bylo lepší to prožít spíš než v kině v tichosti domova na obrazovce počítače jako jsem prožil všechny díly ságy o středo-zemi. No i když na pána prstenů jsem se koukal ještě na takové té staré krabici široké jak na délku tak na šířku ale to není podstatné. Podstatné je že Peter Jackson dokázal úžasný příběh pana Tolkiena vložit do 144 minutového filmu který mě donutil sedět a odejít z kina jako poslední, proč nikdo nekouká na titulky na konci může přece něco ještě být. Abych to shrnul příběh plynul a plynul a to nejlepší si nechal na konec. I těch pár veselých scén se tam našlo a o většinu se nám postaral milý Bilbo. Našlo se i pár smutných scén ale mě nejvíc dostal pláč té zrzavé elfky, málem mi začali téct slzy i za ní ale zachoval jsem si svojí důstojnost. Za mě film rozhodně nezklamal a musím říct že má můj plný obdiv John Ronald Reuel Tolkien který celý příběh vymyslel a je trochu škoda že film nemohl vidět, ale všechno má svůj konec a i když si někde v hloubi přeji aby bylo pokračování tak chápu že i tohle muselo dojít konce.