Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (12)

plakát

Muž na laně (2015) 

jedním slovem: DECHBEROUCÍ !!!! Potilo se mi snad úplně všechno :D

plakát

Vyšší moc (2014) 

nejvíce co se mi na filmu líbilo byla krajina a lavina, zbytek stál s prominutím za h...o !!!!! Proto dávám za jednu hvězdičku ,film mě dost zklamal , čekala jsem od něj více

plakát

To je moje dítě (2013) (TV film) 

Nedokážu si představit že bych své dítě svěřila uplně cizí osobě ,nedokážu si představit že bych někdy měla o svě děti přijít.... v takovém to filmu se umím vžít do role matky a otce a trpím s nimi jako bych zrovna přišla o jedno ze svých dětí ...konec dopal naštěstí dobře,což ve většině případů ztracených a unesených dětí takto není.

plakát

Dogani (2011) 

můj komentář k filmu zněl: že já jsem na to vůbec koukala!!! Nemohu uvěřit že někdo kdo se takto chová k dětem ,bije je a zneužívá ,že mu to jen tak snadno projde. Bylo mi těch dětí nesmírně líto. U filmu prožijete strašně moc emocí

plakát

Noe (2014) 

moc jsem se těšila až uvidím tento film až jsem koukala i na kinorip a říkala jsem si zkouknu ho pak znova až bude i v dobré kvalitě ...bohužel jsem došla k závěru ,jednou a dost . Byl to film vskutku hezký ,se zajímavým a i napínavým příběhem ale přesto jsem čekala víc a toho se mi bohužel nedostalo ,docela veliké zklamání.

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Tento film byl pro mě velikým překvapením , příjemná atmosféra,troška napětí, dobré obsazení herců a hlavně špetka dobrého humoru ... co víc si přát , rozhodně dobrá volba na dobře strávený večer u tv :)

plakát

Bunkr smrti (2008) 

Od začátku jen samá nuda ....myslela jsem že aspoň ten konec mi rozproudí krev v žilách ale bohužel :(, nevím co k tomu více dodat ,pro mě dobrý horor je u kterého se aspoň trošku bojím a cítím napětí ,tady jsem necítila vůbec nic ,dvě hvězdy dávám za pěkný bunkr :)

plakát

Bez návodu (2013) 

Pro mě byl tento film citovou záležitostí... Jak je životem dáno že i ten největší necita, se umí rozdat , hlavně citově pro svou dceru, kterou mu , dá se říct, seslalo samo nebe. Obdivuhodný příběh o otci a jeho malé dcerušky, kterou musel vychovávat už od plenek, schopný se vzdát jediné věci co kdy dokázal a to dobré kariéry. I přes dost zničující zprávu, vlastně dvě zprávy, se dcerky nevzdá, bude s ní až do samého konce... jen podotýkám, brečela jsem jako želva, proto radím, připravte si kapesníky, protože věřím že ani jedno oko nezůstane suché. Pro mě každopádně za pět hvězd :)

plakát

Závod s časem (2013) 

Napínavý thriller s Paulem Walkerem plný emocí a lásky ke svému dítěti, právě narozenému, které bojuje , za pomoci otce, o svůj život v přenosném inkubátoru bez proudu. Otec co pro své dítě udělá možné i nemožné, doslova v tomto filmu jde o minuty. Sice film napínavý ale na můj vkus moc zdlouhavý a vleklý, pravdou je že jsem přemýšlela o třech hvězdách ale konec ten mě totálně rozsekal, málem jsem se sesypala za Paula a když už jsem myslela že je po všem a celý film skončí fiaskem, tak mimčo začalo samo dýchat a já se rozplakala úlevou. Proto jsem se rozhodla tomu připsat ještě čtvrtou hvězdu :)

plakát

Chata v horách (2012) 

Miluji horory ale tenhle film mě opravdu dost zklamal, bylo to o ničem, pro mě dost nudné. Co se docela dobře vyvíjelo do takové půlky filmu skončilo smyšlenou hovadinou o příšerách které ovládala smečka přihlouplých fanatiků, scénář jak z komiksu!!! Za mě jen 2 hvězdičky a to jsem musela přimhouřit očko