Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (275)

plakát

Agora (2009) 

Agora je po Ranhojičovi dalším filmem, kde je skvěle ztvárněna náboženská nesnášenlivost. Jen je zde hlavním tématem astronomie, v Ranhojičovi zase medicína.

plakát

Antibiotika: Zabiják nebo Lék? (2004) (TV film) 

Zajímavý dokumentární pořad. Jsem moc rád za to, že tu máme lék zvaný antibiotika. V některých případech je ho beze sporu potřeba. Zároveň se však snažím dělat vše pro své zdraví, abych je nemusel užívat.

plakát

Ant-Man (2015) 

Kdo by si nepřál vlastnit oblek, který dokáže zmenšovat a zvětšovat? Já teda ano. Ant-Man si při sledování zcela získal moji pozornost, která mi vydržela až do konce. Bavil mě příběh, bavili mě herci a vůbec film byl pro mě zábavnější než mnoho jiných sfi-fi od Marvela. Uvidíme, jak na tom bude pokračování. Už se na něj těším.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

První série mě chytla a od začátku bavila. Druhá série mi kvůli naprosto nečekaným zvratům přišla tak trochu přetažená za vlasy a bohužel mě příliš nebavila. Cením však herecké obsazení, hrají zde pěkní mladí lidé, obvzlášť herečky jsou pohledné a to je důležité, aby se měl divák na co dívat.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Poprvé jsem Atlas Mraků viděl v kině. Pamatuji si, že jsem při čtení titulků nestihl plně pochopit sled všech karmických událostí a musel jsem se na něj ještě jednou podívat. Je to nadčasový film, ve kterém je ukryto mnoho moudrosti. Líbil se mi jedem citát od Sonmi 451: Žít znamená být vnímán. Poznat sami sebe proto můžeme pouze očima druhého. Podstata našich nesmrtelných životů spočívá v následcích našich slov a činů, jež přetrvávají a prostupují věčností. Naše životy nepatří jen nám. Od kolébky do hrobu jsme spojeni s ostatními, svázáni minulostí i přítomností, a každým zločinem a každou laskavostí dáváme vzniknout vlastní budoucnosti.

plakát

Auto je zbraň (2003) 

Jedenáct let starý dokument a člověk si musí všímat, jak se ta doba mění. Auta jiná, mobily se také změnily. Pravidla silničního provozu však zůstala téměř stejná. Jako letitého řidiče mě moc věcí nepřekvapilo, přesto jsem se však lecčemu přiučil. Skouknutím neprohloupíte.

plakát

Ave, Caesar! (2016) 

Tak nějak jsem nepochopil co chtěli autoři tímto počinem říct. Ve filmu hraje mnoho dobrých herců a proto jsem očekával pořádný biják, bohužel to pro mě byl spíše propadák.

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Mám rád příběhy ze života a tady jich bylo hned několik. Na čtyři hvězdy to nevidím, ale u filmu jsem se bavil díky Scarlett Johanssonové, to je vážně nádherná herečka. Ben Affleck mě také nezklamal a vůbec bylo zde hodně známých herců. Film mohu doporučit jako snímek na odreagování.

plakát

Báječná léta pod psa (1997) 

Tak už konečně vím, proč Ondřej Vetchý hraje tak dobře fotbal v Okresním přeboru. Evidentně ho zde natrénoval z donucení. Knihu jsem nečetl, takže nemohu porovnat, ale moc se mi líbilo, jak výborně zde byla zachycena spousta situací, kterým musela za bývalého režimu taková normální rodinka čelit.

plakát

Bankrotáři (2003) (TV film) 

Je to velice koukatelné, Miroslav Donutil je skvělý herec a opět mě nezklamal. Přesto, že nevím, co bych tomu vytknul, čtyřmi, nebo pěti hvězdami tento film neocením. Tak dobrý zase není.

Ovládací panel

Fanklub

(1)