Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (275)

plakát

Zbohatni nebo chcípni (2005) 

Na muzice Curtise Jacksona jsem vyrůstal a tak si cením tohoto snímku trochu jinak, než běžný divák. Znám jeho originální hlas a s dabingem mi film místy připadal, jako komedie. Doporučuji proto sledovat v originálním znění. Za mě 70%.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Dvojice Mily Kunis a Justina Timberlakea mi k sobě perfektně sedla. Oba jsou velice sympatičtí a hodí se k sobě. Výsledek práce v podobě tohoto snímku skončil velice přirozeně. Uznávám, že jsem se bavil od začátku až do konce. Za mě 80%.

plakát

Závod s časem (2013) 

Závod s časem je jedním z posledních snímků Paula Walkera. Kdo by to řekl? Odpočívej v pokoji. Už od začátku bylo vidět, že se jedná o nízkonákladový snímek. Celý se totiž odehrával v nemocnici, kde hlavní hrdina bojoval o čas svého čerstvě narozeného dítěte. Za mě zasloužených 40%.

plakát

Fair Play (2014) 

Fair play mi ukázal náhled do zákulisí vrcholového sportu. Chodí to takto i v reálném životě, nebo jen ve filmu? To nevím, ale jsem si jistý, že pro takové výkony člověk musí mnoho obětovat. Za mě 60%.

plakát

Malí válečníci (1998) 

Malí válečníci je oblíbená pohádka mého dětství. I po mnoha letech se na tuto blbinu vždy rád podívám. Za mě 60%.

plakát

Boží pole s. r. o. (2006) (TV film) 

Nebýt sympatické Zuzany Norisové, tak tento snímek označím jako odpad. Bohužel mě nenapadá nic dalšího, co bych dodal. Za mě 20%.

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Profit, nebo čisté svědomí? To je oč tu běží. Sázka na nejistotu je smyšlený příběh založený na skutečných událostech, které nám v roce 2008 způsobily globální finanční krizi. Nic nového pod sluncem, ale koukat se na to dalo. Za mě 70%.

plakát

Kmen Andromeda (1971) 

Kmen Andromeda je živý a roste! Rychle ho musíme zničit, nebo nás zahubí! Odpálená nálož ho ale ještě více posílí. Tak co teď s tím? To byla asi jediná emotivní zápletka. Nutno brát zřetel na stáří filmu. Za mě 50%.

plakát

Hospoda (1996) (seriál) 

Hospodu mám nesmírně rád. Nechápu tak nízké hodnocení a kritiku, protože u většiny dílů jsem se dobře pobavil. Jedná se o seriál ze života hospodských štamgastů, u kterých je důležitá společnost a pivo. Škoda, že se nenatočilo více epizod.. Za mě 80%.

plakát

Spectre (2015) 

Další Bondovka s Danielem Craigem v čele! Nechyběla rychlá a propracovaná akce, elegance, krásné ženy, ale bohužel také naivita, povrchnost a hloupost. Happy end jsem nečekal, která žena by totiž chtěla skončit s vrahem svého otce? Vím, on jí ho nezabil, dal mu jen pistoli na stůl. Vím, je to jenom film a tak se v tom nebudu pitvat. Dávám 60% především za kvalitní zpracování.