Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Životopisný

Recenze (64)

plakát

Hotel Rwanda (2004) 

Silny, emotivni a velmi dobre natoceny film.

plakát

Svět podle Prota (2001) 

Nemam slov. Proste uzasny film, ma hloubku a vyvolal ve me silne emoce jako uz dlouho zadny film. Kdyz k tomu prictu obsazeni, tak mi to proste dava plnych 100% k hodnoceni.

plakát

Joker (2019) 

Jednoduse genialni, nedokazu na tento snimek pohlizet jakozto na obycejny komiksovy film. Tenhle film ma vetsi hloubku nez klasicky komiksak, je i neobycejne temny a dramaticky. Trochu to na me pusobi jako zrcadlo dnesni doby, kdy se dnesni mladez bavi tim, ze nekomu da pres drzku jen tak. Donuti vas zamyslet se nad Jokerem i z jineho uhlu pohledu nez jste byli doposud zvykli a uvedomite si, ze zoufali lide delaji zoufale ciny.

plakát

Matti (2006) 

Po dlouhe dobe jsem narazila konecne na dobry film! Fakt me to bavilo, nejednou jsem se musela zasmat tem absurdnim situacim a excesum Mattiho. Clovek ktery se snad nikdy nerozhodoval sam za sebe, ani mi nevadilo, ze film neobsahuje jeho uspechy, vzdyt ty jsou notoricky zname. Tim ze je film Finsky, tim je to o to autentictejsi.. Matti je bezpochyb genialni na skokanskem mustku, ale o to vetsi debil v beznem zivote.. aneb jeho slavny vyrok “Život je nejlepší část vašeho života”

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

Me film hodne pobavil.. Uprimne po dlouhatanske dobe konecne animak, ktery me rozesmal hned nekolikrat po sobe a ani trapny mi nepripadal. Ale kdovi, treba v tom hraje i jistou roli fakt, ze jsem touto hrou nepolibena.. V zivote jsem ji nemela stazenou ani na telefonu a ani v pc a dokonce jsem ani nemela tu cest ji zkusit hrat.. Takze mi museli nektera fakta po shlednuti vysvetlit, ale mozna prave diky tomu jsem nemela na film tak prisny pohled co kde nesedelo popripade co by slo udelat lepe.. Film ma hlavne bavit a to u me probehlo na plnych 100%

plakát

Poslední princ (2023) (seriál) 

Prvni dva dily jsem nevedela co si o tom mam myslet - na jedny strane pubertaci co provokovali, na druhy strane zhrzeny dedic trunu zijici ve vyhnanstvi.. ale treti a zaroven posledni dil to cele rozsekne.. proste vsichni o Viktorovi lhali a pak mu ty lzi ukazali jeste na videu :D vubec jsem o tomto pripadu nevedela, takze to pro me bylo o to zajimavejsi ;)

plakát

Bikram: jogín, guru, sexuální násilník (2019) 

Pribeh arogantniho, sprostyho a slizkyho barona Prášila z predaleke Indie :) jo, tenhle dokument se mi libil moc.. nejvic me pobavily ty jeho kidy jak je dokonaly, ze nemusi spat a lecil Nixona a Elvise.. proste si pan lektor nevidel do huby no..

plakát

Crack: Kokain, korupce a konspirace (2021) 

Skvely dokument o drogové crack éře v USA. Jen ke konci nechapu jak nekteri byvali fetaci zde ze sebe delaji chudaky, ze potrebovali pomoct lecbou, kterou jim nikdo nenabidl, misto toho je zatkli.. nektere i 6x. No ono se to lehko rekne, z osobni zkusenosti vim, ze i kdyz lecbu nabidnete, vetsina o to nestoji a bohuzel nejcasteji lide prestanou fakt az v kriminale (tam se sice take da neco sehnat, ale ne v takove mire), prz odtud se tezko zdrha, kdezto z lecby podepisou reverz a jdou.. Takze proste timto zaverem chteli zrejme vyvolat soucit a emoce, ale u me se jim to moc nepovedlo. Jinak ale zajimave celkove z ruznych uhlu pohledu.

plakát

Hříchy naší matky (2022) (seriál) 

Z pocatku pomalejsi tempo a rikala jsem si, co se z tohohle jen vyklube? No a pak bum, posledni dil jsem sledovala se zatajenym dechem.. ja vzdycky byla ateista, tohle me jen utvrzuje v tom, ze kdo je takovyhle panbickar, tak to nema v lebede v poradku.. hnus velebnosti.. kazdopadne konec ve me vyvolal nemale emoce..

plakát

Otec (2020) 

Celkem težký film. Nejprve jsem si film namatkove pustila na Cinemaxu a vubec jsem netusila oč jde. Bylo to pro mě zmatečné a často jsem se cítila dezorientovaně. Pak jsem film stopla a šla si přečíst o čem to teda kurňa má být.. vlastně jsem se musela smát sama sobě.. ptž tvůrcům se dokonale povedlo přenést ty zvláštní pocity hlavní postavy na diváka! Úžasný výkon pana Hopkinse to vše jen podtrhnul.. naprosto originálně ztvárněné.. věřím, že nemocní Alzhaimerem to takto skutečně prožívají..