Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (37)

plakát

WTF: Welmi Trapné Ftipy (2023) (pořad) 

Dlouho tu chyběla satira a tohle se zdá , že může být pořad, který satiru ve všech formách přivede na TV obrazovku. Tři hvězdy za tento počin rozhodně a čtvrtá za solidní herecké výkony.

plakát

Adventures of Aladdin (2019) 

Takové milé moderní zpracování Aladinna. Děti byli spokojené a mě to neurazilo. Pro milovníky klasiky to asi není.

plakát

Román pro pokročilé (2019) odpad!

Dno české kinamtografie se podařilo prorazit. Je neuvěřitelné, že když už je to sr***cka tak, že se producent distributor nestydí parazitovat na názvu filmu Román pro ženy. Který je po všech stránkách ale úplně jinde scénářem, režii vším. Tohle mi přijde jako opravdu přes čáru. Stejně jako kdyby někdo poslal do kina Čtyřlístek a pojmenoval ho Já, padouch 6. Tohle dělají akorát Větnamci v tržnici. V životě by mě nenapadlo, že se to stane u filmu. Kdyby to aspoň dosahovala té kvality OK, jinej režisér, scénář není od Viewegha ale napsal to někdo jiný, tak to překousnu. Ale tohle je podvod normálně podvod, vždyť ani ty herci nehrají! Zvuk je jak ze záchodové mísy , střih stylem tak ty záběry dáme za sebe ať to má aspoň 90 min bez titulků.

plakát

Parta z penzionu (2019) (pořad) 

Viděl jsem nejdříve třetí díl a pak jsem se vrátil k předchozím a za mě je to povedená zábava.Vůbec nechápu proč to tu srovnáváte s Partičkou, že tam učinkují stejní herci? Podle mě se to srovnat vůbec nedá je to ale lautr něco jiného, jako kdyby někdo srovnával hamburgr a pečenou kachnu s knedlíkem a zelím. Je naprosto super , že herci se pohybují jen v rámci svých postav a improvizují jako už konkrétní postava. Podle mě, to je přesně to co jim to udělá těžší a zábavnější, jak prostě vyřeší zadání. První tři díly mě potěšili,upřímně se těším na další.

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

nebudu to komentovat je to hrůza, neviděl jsem to cele, zhruba v polovině děti žadonili ať už jdeme. Nebyli jsem sami další rodiny se také zvedli. To o něčem svědčí.

plakát

Teambuilding (2018) odpad!

A co jste všichni čekali? Čekali jste Pelíšky? Co můžete čekat od samozvaného režiséra, jehož nejzdařilejší film je nejhorší díl Kameňáku. Bohužel i já jsem takto neuvažoval a jelikož chodím pravidelně na České filmy, tak jsem nemohl vynechat. Od této chvíle, už nejdu na nic pod čím bude Novák podepsán. Prosím Vás, ten film nemá děj, střih je něco co působí jako čistě náhodná věc. Herecké výkony, škoda mluvit. Je to ostuda!

plakát

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) 

Je to naivní a takové laciné. Pointa vtipu je dopředu známá nebo snadno předvidatelná, tím vtip vychází trapně. Do toho pár záběrů do krajiny jak od Troškova Slunce sena.... Rozhodně to nemá nic společného s Okresním přeborem nebo Hodinovým manželem. Svobodovi odloučení od Kolečka vůbec nesvědčí, naopak asi Kolečko byl hlavou této dvojice a Svoboda byl ten který talentem moc neoplývá jinak si nedokáži vysvětlit proč každý jeho další film je horší a horší. Nechtěl bych být ten kdo mu jeho filmové experimenty platí. Jedna hvězda z Bohouše a Evu, kteří za výsledek nemohou a jsou jen obětí.

plakát

Pepa (2018) odpad!

Už jsem se dávno rozhodl, že kvalitu českých filmů nebudu hodnotit. Protože není žádná a z 30 filmů co za rok Česko vyprodukuje jsou max 3 dobré a na 4 se dá koukat. Pepa mě překvapil. Asi je to první film, kde cítím, že i herec se nehodlá smířit s tím, že režisér možná na natáčení ani není nebo to neřídí.Výsledek připomíná orchestr státní opery, kde není dirigent a každý hráč má jiné noty. Všichni jsou to profesionálové a hrají skvěle, ale každý v jinou hudbu v jiný čas a jiným tempem. Pepa je tímto opravdu revoluční, dokáži si představit film o filmu kde herci budou vyprávět. "scénář byl tak tajný, že jsme jej měli zakázáno číst, nebo režisér mi dal pokyn hraj si herec a mastil na mobilu Angry birds".

plakát

I dva jsou rodina (2016) 

V trileru je komplet celý film, to je celkem problém. Tak že vlastně v kině se človek celkem nudí. Omar Sy hraje za honorář ale nic k roli nepřidává prostě to nejsou Nedotknutelní ani Čokoláda. Taková TV zábava.

plakát

Všechno nebo nic (2017) 

Dabing to posílá strašně ke dnu. Nemyslím, dabing jako, že je, spíš nevhodné hlasy. Jinak je to klasická romantika okořeněněná trochou vtipu.

Ovládací panel
2 body

Fanklub

(2)