Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (406)

plakát

Irina Palm (2006) 

Netradiční pojetí tradičního tématu. Ze začátku je to jakoby trochu nechutný, ale časem do toho tak přijdete, že už vám to ani nepřijde. Měli bysme se, chlapi trochu krotit, teď když víme, jaký nebezpečí hrozí našim loktům...

plakát

Život podle Dana (2007) 

Milá věcička. Takovej rodinnej filmik, šmrncnutej romantickou komedií, nebo naopak, jak chcete. Nebejt tam několik prvoplánových a omšelých situací, šel bych určitě s hvězdama vejš.

plakát

Orel kontra žralok (2007) 

Tenhle filmik má hlavního hrdinu proti kterýmu je Napoleon Dynamite ministr inteligence. Bylo mi všech postav líto od začátku do konce a dost se mi to líbilo tou svojí ujetostí, vpravdě originální dílko.

plakát

Zodiac (2007) 

Vůbec poprvé nedávám Fincherovu filmu pět hvězd. Když budu dumat proč, tak asi dojdu k závěru, že knížka mě kdysi dostala do kolen a bál jsem se jít sám na záchod, což je u (skoro) literatury faktu výkon, a tuhle atmosféru se ne úplně povedlo přenést do filmu. Srovnání s knihou není tak docela fér, protože film dělá co může a je veskrze výbornej, takže nutně dojdu k výsledku, že moje představivost byla prostě ještě mnohem kreativnější než tahle filmová. Těším se na příští kousek, pane Fincher.

plakát

Most do země Terabithia (2007) 

Kdyby mi bylo dvanáct, tak bych asi učůrával blahem a ještě navíc se zamiloval. Už mi není dvanáct.

plakát

Trade (2007) 

Silně děsný a děsně silný téma hodně sráží do průměru evidentní snaha vyvolat v divákovi ty správný emoce. Podle mě tenhle příběh nepotřeboval tolik tlačit na pilu, pro mě by to víc fungovalo v trochu civilnější podobě, takhle melodramaticky a polopatě to paradoxně trochu ztrácí sílu a hudba tomu škodí úplně nejvíc. Tak špatně použitou muziku aby pohledal, teda až na úvodní song, kterej je naopak skvělej. No za tři, ale jen díky silnýmu tématu.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Jsem Jackův studený pot. Jeden z vrcholů, film, kterej je těhotnej myšlenkou, obrazová a scénáristická dokonalost, film brutální i zamyšlenej, dva excelentní hráči na scéně a jedna hráčka k tomu sekundující, totální jízda od začátku do konce. Jsem Mírovo spokojený oko.

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Přátelé, ukončete sledování Prison Breaku po první sérii! Toto je důrazná výzva! Zvědavost se vám krutě nevyplatí, protože podle mě scénáristi stávkovali už během psaní druhý série, to mi nikdo nevymluví. Takže zatímco první série, a to hlavně její první půlka, je DOKONALÁ a pětihvězdičková, pak už to jde z kopce a posledních pár dílů druhý série, to už je skoro utrpení. První série 5*...druhá série 3* a to zavírám obě oka...

plakát

Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem (2007) 

Normálně bych dal čtyři, ale když mám pocit, že film trval šest nebo sedm hodin, tak to nejde. Tohle je fakt pomalý tempo, něco jako kapela Cathedral, jestli znáte. Čtyřminutová písnička, která jako by trvala půl hodiny. Ale kdyby jen pro tu minutu před přepadením vlaku to stojí za vidění. A nejlepším hráčem pro mě byl Rockwell. Jen za tři, bohužel.

plakát

Když Harry potkal Sally (1989) 

Příjemná romantika s jednou nesmrtelnou scénou. Viděl jsem to po hromadě let, ale Meg Ryan předstírající orgasmus v restauraci jsem si pamatoval do detailu:)