Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (45)

Late Night

Late Night (2019)

Katherine Newbury (Emma Thompson) je jediná žena, které se povedlo po několik let moderovat úspěšnou večerní talkshow. Když je však označena za "ženu, která nenávidí ženy", rozhodne se urychleně jednat a přijme nezkušenou Molly (Mindy Kaling), která se tak stává jedinou ženou ve skupině scénáristů. Přijetí Molly ale možná přišlo pozdě. Hrůzu nahánějící Katherine totiž musí čelit nízké sledovanosti a rozhodnutí stanice, která ji chce nahradit za někoho sympatičtějšího, ideálně mladého muže. Molly, která chce dokázat, že svou práci nezískala jen kvůli svému pohlaví, je odhodlaná Katherine pomoci oživit její talkshow a kariéru... Její činy však možná způsobí větší změnu, než původně zamýšlela.

Zlo s lidskou tváří

Zlo s lidskou tváří (2019)

Rok 1969. Ted (Zac Efron) je pohledný, chytrý, charismatický, milý muž. Liz Kloepferová (Lily Collins) nedokáže jeho šarmu odolat. Ted se zdá být ideálním mužem a Liz netrvá příliš dlouho, než se do něj bezhlavě zamiluje. Vše se zdá být dokonalé, Ted a Liz se nacházejí v láskyplném vztahu... Ovšem jen do chvíle, kdy se jejich rodinná idylka rozpadne. Ted je zatčen a obviněn z řady děsivých a brutálních vražd. Obavy se brzy mění v paranoiu a čím víc informací se dostává na veřejnost, tím víc je Liz nucena si přiznat, že muž, se kterým sdílela svůj život, je možná sériový vrah.

Vánoční kronika

Vánoční kronika (2018)

The Christmas Chronicles vypráví příběh dvou sourozenců Kate (Darby Camp) a Teddyho (Judah Lewis) Piercových, kteří se rozhodnou, že na Štědrý večer natočí Santu (Kurt Russell) v akci. Jejich plán ale vyústí v neočekávané dobrodružství, o kterém si ostatní děti mohou leda tak nechat zdát. Poté, co začnou Santu sledovat při práci, se rozhodnou vkrást do jeho sání. Tento jejich čin však vede k nehodě a téměř naprostému zničení Vánoc. Jak jejich akční večer pokračuje, Katy a Teddy se spojí se Santou - který vypadá úplně jinak než na obrázcích - a jeho věrnými skřítky, aby zachránili Vánoce, než bude pozdě.

No není to romantika?

No není to romantika? (2019)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda.

Špióni v převleku

Špióni v převleku (2019)

Superšpión Lance Sterling (Will Smith) a vědec Walter Beckett (Tom Holland) jsou téměř naprostými opaky. Lance je elegantní a kultivovaný gentleman, zatímco Walter je... prostě svůj. Co však Walter postrádá v sociálních dovednostech, to mu vynahrazuje jeho genialita a schopnost tvořit nové vynálezy, které Lance často využívá při svých misích nabitých akcí. Ale když dojde k nečekanému zvratu, Walter a Lance na sebe budou muset spoléhat tak, jako ještě nikdy předtím. A pokud se jim nepodaří spolupracovat jako tým, celý svět se dostane do velkého nebezpečí.

V pasti

V pasti (2018)

Když tajemná síla zničí světovou populaci, je jen jediná věc jistá: Když ji uvidíte, vezmete si život. Tváří v tvář neznámému, Malorie (Sandra Bullock) nalézá lásku, naději a nový začátek. O tohle všechno ale během lusknutí prstu přijde. Musí se svými dvěma dětmi utéct a plout po zrádné řece, aby našla možná poslední místo na zemi, které jim může nabídnout úkryt. Ale aby přežili, musí tuto riskantní dvoudenní cestu podstoupit se zavázanýma očima.

X-Men: Dark Phoenix

X-Men: Dark Phoenix (2019)

V dalším díle mutantské série, tentokrát s názvem Dark Phoenix, se X-Meni musí postavit tomu nejhrozivějšímu a nejmocnějšímu nepříteli. Tím nepřítelem je někdo z jejich vlastní řady - Jean Grey (Sophie Turner). Během záchranné operace je Jean téměř zabita, když ji udeří záhadná kosmická síla. Po návratu domů ji tato síla učiní nejen mnohonásobně mocnější, než byla dřív, ale také velice nevyrovnanou. Bojujíc s touto silou uvnitř sebe sama, Jean uvolní své schopnosti způsobem, který nedokáže pochopit ani kontrolovat. Poté, co zraní své přátele, se začne rozpadat to nejdůležitější pouto, které drží X-Meny pohromadě. Na hádky ale není čas. X-Meni se musí znovu rychle spojit, aby mohli zachránit nejen Jean, ale také naši planetu, na kterou míří vesmírné bytosti, které chtějí z Jean udělat svou zbraň a ovládnout tak celou galaxii.

Favoritka

Favoritka (2018)

Jsme na počátku 18. století. Anglie je ve válce s Francií. Přesto je život stejně tak sladký jako kdysi. Na trůně sedí zesláblá královna Anna (Olivia Colman). Její blízká přítelkyně lady Sarah (Rachel Weisz) jejím jménem řídí zemi a zároveň se stará o nemocnou a velice náladovou královnu. Nově příchozí služebná Abigail (Emma Stone) si díky svému osobnímu kouzlu okamžitě získává přízeň Sary. Ta se rozhodne nad Abigail držet ochrannou ruku, zatímco se Abigail neváhá chopit své šance, jak se vrátit ke svým dřívějším aristokratickým kořenům. Zatímco Sarah musí veškerý svůj čas trávit promýšlením válečné strategie, Abigail se za jejími zády rozhodne ji nahradit a stát se královninou společnicí. Jejich vzkvétající přátelství jí dává šanci naplnit své ambice a je naprosto zřejmé, že Abigail nedovolí, aby jí nějaká žena, muž nebo kdokoliv jiný stál v cestě.

Najednou jsme rodina

Najednou jsme rodina (2018)

Když se Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) rozhodnou založit rodinu, narazí na možnost pěstounské péče. Zprvu si chtějí domů vzít jedno malé dítě, ale když narazí na tři sourozence, z nichž jedna je 15letá rebelka (Isabela Moner), nedokáží odolat a přes noc se z nich stanou rodiče tří ratolestí. Pete a Ellie se musí s humorem naučit pravidla náhlého rodičovství, aby se z nich stala funkční pětičlenná rodina.

Peppermint: Anděl pomsty

Peppermint: Anděl pomsty (2018)

Peppermint je akční thriller, který vypráví příběh matky Riley North (Jennifer Garner), která se v nemocnici probouzí z kómatu a zjišťuje, že její manžel a dcera byli zavražděni při brutálním útoku gangu. Když samotný systém ochrání vrahy před spravedlností, Riley se rozhodne ke změně z obyčejné občanky v městskou partyzánku. Ze své frustrace si udělá motivaci, roky se skrývá a zdokonaluje svou mysl, tělo i ducha, aby se z ní stala nezastavitelná síla, která uniká podsvětí, losangeleské policii i samotné FBI. Riley North si jde zjednat svou vlastní spravedlnost.

Wildlife

Wildlife (2018)

Režijní debut herce Paula Dana na motiv knihy od Richarda Forda. Příběh zasazený do Montany v 60. letech vypráví o matce (Carey Mulligan) a synovi (Ed Oxenbould), kteří se o sebe musí postarat sami poté, co muž domácnosti (Jake Gyllenhaal) přijde o svou práci a rozhodne se, že jediné, co v téhle situaci může dělat, je pomoci bojovat s požáry nedaleko kanadských hranic. V této vypjaté situaci syn sleduje, jak se manželství jeho rodičů rozpadá, když si jeho máma najde jiného muže.

Louskáček a čtyři říše

Louskáček a čtyři říše (2018)

Vše, co si Clara (Mackenzie Foy) přeje, je klíč – jedinečný klíč, který odemkne krabičku uchovávající nesmírně cenný dar od její zesnulé matky. Zlatá nit, která se jí objevila na každoročním vánočním večírku jejího kmotra Drosselmeyera (Morgan Freeman), ji dovede k vytouženému klíči. Klíč však záhy zmizí a Clara se ocitá v podivném a záhadném paralelním světě. Právě zde se setkává s vojákem Phillipem (Jayden Fowora-Knight), bandou myší a správci, kteří předsedají třem Říším: Říši sněhových vloček, Říši květin a Říši sladkostí. Clara a Phillip musí společně cestovat do hrozivé čtvrté Říše, domovu tyranské Mother Ginger (Helen Mirren), aby získali Clařin klíč a snad navrátili harmonii nestabilnímu světu.

The Man Who Invented Christmas

The Man Who Invented Christmas (2017)

The Man Who Invented Christmas vypráví kouzelný příběh o cestě, která vedla k vytvoření Ebenezera Scrooge, malého Tima a dalších klasických postav z Vánoční koledy. Ve filmu uvidíme, jak Charles Dickens (Dan Stevens) spojil inspiraci ze svého skutečného života a svou živou představivost, a dal tak vzniknout nezapomenutelným postavám a nadčasovému příběhu, který navždy změnil vánoční svátky v oslavu, jakou známe dnes.

Já, Tonya

Já, Tonya (2017)

Film založený na neuvěřitelných, ale skutečných událostech. I, Tonya popisuje temně komický příběh americké bruslařky Tonye Hardingové (Margot Robbie) a jeden z nejsenzačnějších skandálů v historii sportu. Ačkoliv Hardingová byla první Američankou, které se kdy v soutěži povedl trojitý axel, její odkaz byl navždy spojen s neslavným, nedomyšleným a ještě hůře vykonaným útokem na olympijskou soupeřku Nancy Kerriganovou (Caitlin Carver). I, Tonya je absurdní a mrazivé zobrazení života a kariéry Hardingové, ve vší nekontrolované - a pravdivé - záři.

Cizinec ve vlaku

Cizinec ve vlaku (2018)

Michael (Liam Neeson) je pojišťovací agent na své běžné cestě domů, ze které se brzy vyklube všechno možné, jen ne rutina. Po rozhovoru s tajemnou cizinkou (Vera Farmiga) je Michael donucen, aby odhalil totožnost tajemného pasažéra, než vlak dojede do poslední zastávky. Jak pracuje proti času, aby rozluštil tento hlavolam, uvědomí si, že se vyvíjí smrtící plán a že se nevědomky zapletl do kriminálního spiknutí. Takového, které může stát smrt nebo život jak Michaela samotného, tak i jeho spolucestující.

Rudá volavka

Rudá volavka (2018)

Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) je žena mnoha tváří. Oddaná dcera odhodlaná chránit svou matku za každou cenu. Primabalerína, jejíž dravost dotlačila její tělo a mysl na samotný limit. Mistryně ve svůdném a manipulativním boji. Když utrpí zranění, které ukončí její baletní kariéru, Dominika spolu se svou matkou čelí neradostné a nejisté budoucnosti. To je důvod, proč se nechá zmanipulovat, aby se stala nováčkem ve Škole Volavek – tajné zpravodajské službě, která cvičí výjimečné mladé lidi jako je ona sama, aby používali své tělo a mysl jako zbraň. Po ukončení zvráceného a sadistického tréninku se z Dominiky stává nejnebezpečnější Volavka, která kdy ze školy vyšla. Nyní se musí smířit s tím, kým je, a využívat schopnosti, které má. Její život a životy všech, které má ráda, jsou v ohrožení. Včetně agenta CIA, jenž se jí snaží přesvědčit, že je jediný člověk, kterému může věřit.

Professor Marston & the Wonder Women

Professor Marston & the Wonder Women (2017)

Film Professor Marston & the Wonder Women popisuje nekonvenční život doktora Williama Marstona (Luke Evans), harvardského psychologa a vynálezce, který pomáhal vymyslet moderní detektor lži a v roce 1941 vytvořil postavu Wonder Woman. Marston byl v polyamorním vztahu se svou ženou Elizabeth (Rebecca Hall), psycholožkou a vynálezkyní, a Olive Byrne (Bella Heathcote), bývalou studentkou, ze které se stala akademická pracovnice. Tento vztah byl klíčem k vytvoření Wonder Woman, protože feministické ideály Elizabeth a Olive byly v této postavě zakořeněné už od jejího počátku. Marston zemřel v roce 1947 na rakovinu kůže. Elizabeth a Olive stále tvořily pár a společně vychovávaly děti, které měly s Marstonem. Film se zabývá tím, jak se Marston vypořádával s kontroverzí kolem Wonder Woman.

Silnější

Silnější (2017)

Film Stronger vypráví inspirující příběh Jeffa Baumana, obyčejného muže, který si získal srdce svého města a celého světa a který se stal symbolem naděje po neblaze proslulém bombovém útoku během Bostonského maratonu v roce 2013. Jake Gyllenhaal hraje Jeffa, 27letého pracujícího muže z Bostonu, který se přišel podívat na maraton, aby podpořil svou přítelkyni, běžkyni Erin (Tatiana Maslany). Při čekání na Erin na cílové čáře dojde k výbuchu, kvůli kterému Jeff přijde o obě nohy. Když Jeff v nemocnici nabere vědomí, je schopen příslušným úřadům identifikovat jednoho z útočníků. Jeho vlastní bitva ale teprve začíná. S neochvějnou podporou ze strany Erin a své rodiny se Jeff pouští do několikaměsíční fyzické a emocionální rehabilitace. Právě Jeffova hrdinná cesta otestuje jeho vztah s rodinou, definuje hrdost komunity a pomůže mu k překonání zničující nepřízni osudu. Film Stronger je plný neskrývaných emocí, lidskosti a humoru. Je to příběh muže, který se stal živým ztělesněním hesla "Boston Strong".

Megan Leavey

Megan Leavey (2017)

Film Megan Leavey je založen na skutečném příběhu mladé desátnice (Kate Mara), jejíž jedinečná disciplína a pouto s jejím válečným bojovým psem zachránily mnoho životů během jejich nasazení v Iráku. Když je po disciplinárním řízení přeřazena, aby uklízela v jednotce K9, Megan poznává poněkud agresivního psa Rexe, se kterým nakonec dostane příležitost trénovat. Během své služby Megan a Rex úspěšně dokončili více než 100 misí. Vše se změní, když jsou oba raněni při explozi jedné z výbušnin. Tento jediný moment ohrozí jejich osud.

matka!

matka! (2017)

Mladá těhotná žena (Jennifer Lawrence) se snaží zaměstnat v obrovském neznámém domě. Do posledního detailu je plně pohlcena renovací domu. Její nový starší manžel (Javier Bardem) je úspěšný spisovatel, uznávaný po celém světě pro svůj pohled na lidstvo a své umění ovládat jazyk. Oba dva se navzájem hluboce milují, tak proč jsou jejich dny plné napětí? Proč se zdá, že se hromadí malá nedorozumění? Proč to vypadá, že se tito novomanželé, kteří už brzy přivítají do světa nový život, chtějí navzájem pozabíjet? Jejich vztah očividně visí na hraně. A pak se objeví hosté. Ona je úzkostná a zranitelná. Jak se připravují na příchod dítěte, chce být se svým manželem jen sama. Proč do jejich domu přivítal cizince? Proč je tak netečný k tomu, co ona potřebuje? Z dálky to může vypadat jako menší rodinný konflikt, který může být během chvilky vyřešen. Ale tento konflikt bude mít fatální důsledky.

Reklama