Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (331)

plakát

Děsivá předpověď (2009) (TV film) 

Mám slabost pro Brittany Murphy (R.I.P). Film je ovšem pocitově o hodně delší a když jsem se podíval, že to skutečně trvalo jenom 90 minut, tak jsem tomu nemohl uvěřit.

plakát

Devátý život Louise Draxe (2016) 

Kdybych musel něco o tom říct, tak to, že není ideální na to chodit v deset večer jako já😄✌🏻️ Tenhle film bude po vás chtít intenzivní pozornost a ta mi chyběla. Asi na to budu muset znovu🙌🏻 Jinak, nedá se říct, že je to "skvělý" film, ale rozhodně patří mezi ty nejzajímavější, které jsem zatím z roku 2016 viděl. Zajímavý, bizardní, hluboký, k zamyšlení, výjmečný,... to jsou výrazy, kterými bych tento film popsal. Trochu mi to připomenulo další film, na který se tenhle rok těší (A Monster Calls), ale doufám, že ten bude po všech stránkách úžasný. Ne pouze zajímavý a bizardní, jako Louis Drax

plakát

Dionne Bromfield ft. Mz Bratt - Ouch (2011) (hudební videoklip) 

Děkuju ti Chloe. Právě jsi mě dovedli k interpretovy, kterého budu v budoucnosti s potěšením poslouchat ;-)

plakát

Divoká dvojka (2015) 

Stereotypní, ale přesto dost vtipné. Reese si po svém velice vydatném roce 2014 musela udělat alespoň malou pauzu, ne? Já jí to nezazlívám a jsem jenom rád, že nabírá energii na další pecky. A pokud tohle považujeme jako oddechovku, tak i tohle není úplně špatné. Ano, je to stereotypní, ale ten humor. Velice americký, nejvíc mi připomínal humor Ellen Degeneres. Pokud vám sedne její humor, tak si budete tady libovat ;-)

plakát

Divoška (2008) 

St. Trinian's pro mladší publikum. To asi popisuje všechno. U Divošky můžete zapomenout na sexy Gemmu Arterton v korzetu, sprosťárny a sexuální narážky. Tady na vás čeká roztomilá Emma Roberts, vtipy o prdění a největší drsňák je ten, co řekne ,,Kašlu na to" nebo ,, Nakašlete si". Výhodou je samozřejmě to, že to je pro celou rodinu. Průměrný film na sobotní dopoledně, víc po tom nechtějte ;-)

plakát

Doba ledová: Mamutí Vánoce (2011) 

Ten opravdu hodně trapný příběh se prostě nemůže schovat za pár hlášek od Sida, který je ale vtipný vždy.

plakát

Dokonalý KLUK (2014) (TV film) 

Velice odlehčené sci-fi! Jedná se o Disney Channel (DCH) film, a to ještě sci-fi. Co jsem od toho mohl očekávat. Je to strašně sladké a klišoidní, humor se nese v duchu nových seriálu na DCH a stejně tak v obsazení. Naštěstí, natočil to už zkušený DCH režisér, který věděl, jak pracovat s televizními herci, a co udělat, aby nevypadali tak trapně. Nejhorší na celém filmu je klišoidní středoškolská populární záporačka a ty nejdebilnější techno-bláboly, jako: ,,Když jste nahekovaly ten Pentagon, tak tam museli dát Firewall!" a tomuto podobné :D Původně jsem chtěl dát **, ale v poslední 20 minutách přijede armáda, společně s generálem, na středoškolský ples a začne se hláškovat. A generál docela ujde, jak tam všechno řídí z toho parku za školou a řve do vysílačky pokyny pro vojáky, jako ,,začněte zpívat!" nebo ,, připravte romantický měsíc!". Nic nečekejte, je to debilní film pro malé děcka, ale na zabavení to bohatě postačí ;-)

plakát

Doručovací služba čarodějky Kiki (1989) 

Moc hezký a jedinečný animák od Mijazakiho, který zahřeje u srdce, ale na lepší kousky od něj jako Cesta do Fantazie to nemá. Stejně to je jeden z nejlepších dětských filmů a kdybych měl malé dítě, tak bych mu to musel pustit, jinak bych se musel zastřelit :-)

plakát

Dragonball: Evoluce (2009) odpad!

Nezvládnu, já to prostě bez toho srovnání nezvládnu. Tohle vs. Poslední vládce větru. Sem napíšu v čem je Dragonball lepší, v čem je srovnatelné a v čem je horší. Lepší: 1, Inspirace originálem není pro mě tak neskutečně odporné, jako u Last Airbender (protože na-rozdíl od Avatara, nejsem tak velký fanoušek Dragonballu); 2, Velice jemné náznaky humoru (jeden vtip se jménem Či-či ujde) Srovnatelné: 1, Máme tu stejně NESKUTEČNĚ hrozný casting (to opravdu nikdo z toho týmu, co to vymyslel nikdy neviděl žádný díl původního seriálu?!?!); 2, Herci jsou neskutečně špatní a trapní (což je v případě Emmy Rossum jemné zklamání); 3, Má to stejně dementní plot (což je obrovská urážka originálu, který je v obouch případech hodně dobře promyšlený); 4, trošku kladnější bod, který pojí oba snímky je opravdu rozumná délka; 5, Hudba (James Newton Howard vs. Brian Tyler) Horší: 1, Horší záporáci (pokud tedy můžete za záporáky považovat Asiatku s hodně vtipným výstřihem a týpka se zelenou maskou, která vypadá hůř, než ta Mily Kunis z Mocného vládce Oz); 2, Horší efekty (pokud vám přišly v Posledním vládci špatný, tak tady vás čeká velká škála barevných prdů a to je jenom o rok starší); 3, Efektivita (je potřeba komentář?); 4, Akce je o hodně horší (a nudnější!); 5, Chybí roztomilost (a to hodnně!!!)

plakát

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 

Dědeček všech moderních thrillerů a kriminálek. Čisto čisté napětí. A nebojte se toho, že je tento film již 59 let starý. Jelikož se odehrává v jedné místnosti, nemusíte se bát, že by byl poznamenaný svým datem vydání. Všichni herci odvádějí naprosto bravurní výkony. Potěší i český zástupce Jiří Voskovec ve, sice jedné z méně výrazných postav, ale přeci. Velké bravo tvůrci scénáře, který i v omezeném čase dokázal naprosto perfektně propracovat a vyobrazit osobnost všech 12 hlavních hrdinů. Prostě, o tomhle filmu se dá bavit hodiny. Ale prostému "Je to super" se nic nevyrovná. Klasika, každý by měl vidět a poměrně se dost těším na porovnání s modernějšími verzemi, které postupem věků vznikly.