Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Shlédnuto ve 3D, a to byla dobra volba, protoze to bylo vizuálně pěkné. A to bylo taky všechno. Nejzajimavějšími postavami byli především roboti v čele s 3PO a zdatně jim sekundovali rúzné mimozemské potvúrky. Bouhužel hlavní postavy jsou nudné a vlastně vám je uplně jedno, co se jim stane. Rozesmála mě "nejsmutnější" scéna z filmu. Bohužel Disney novou trilogii totálně zazdilo, vzestup Sywalkera je jen dúkaz marnosti a amaterismu. Neexistovala žádná vize pro novou trilogii, nebo se rychle rozplynula pod tlakem hlasitých haterú. A to je moc škoda

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Parádní podívaná!! To je přesně film natočený pro plátno kina! Jednoduchý příběh, výborná akce, skvělá hudba = oddechovka jak se patří. častokráte jsem se přistihl, jak mám úsměv na tváři a celou dobu mě to bavilo. Takže velkej popcorn velká cola, pohodlně se usadit a nechte se unést!

plakát

Drive (2011) 

Tak jestli artový film, jak tu hodně lidí píše znamená nuda, tak ano, tohle byla nuda. Dokonalá nuda. Děj nekonzistentní, hudba... ani nevím asi jsem usnul a atmosféra? Panebože ten film neměl žádnou atmosféru. Tím, že se o žádné postavě nic nedozvíme, se film stane brzy neuvěřitelně nudným a postavy jsou divákovi lhostejné. Dlouhé záběry nejdříve zajímavé, po čase nudné. Ten film měl pocitově asi 2 a půl hodiny. Ztráta času. Nemluvící hlavní hrdina je tragédie. Ono se totiž zdá, že nemluví, protože se někomu nechtěly psát dialogy, než že by to mělo mít nějaký smysl. Film nezačne špatně, ale pak se cosi zvrtne, atmosféra je pryč a film je v háji. Škoda

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Film mě trochu zklamal. Problémem filmu je fakt, že je v něm velké množství postav a prakticky žádná hlavní. Není tam žádná do detailu rozebraná a promakaná postava, do které by se divák měl šanci vžit a prožít s ní děj filmu. Proto ve mě X-Men nezanechal žádný pocit. Dvě hodinky utečou jako voda a nemůžu říci, že by film nudil. Spíš se mu nepodaří vtáhnout Vás do děje, nevíte ani jaké "frakci" mutantů fandit. Je to velká škoda. Od filmu s tímhle hodnocením bych čekal výrazně víc 6/10.

plakát

Thor (2011) 

Tady je opravdu škoda, že to v kině dávají aspoň u nás v Liberci jen s dabingem. Za to ale tvůrci filmu rozhodně nemůžou, tak to nebudu zahrnovat do hodnocení filmu. Thor mě velmi překvapil svými pevnými základy v mythologii a propracovanými postavami Thora a jeho bratra Lokiho. Úplně parádně působí kontrast mezi Zemí a Asgardem. Výborně zpracováno je, když je thor na zemi a všichni ho tam mají za maníka, co hraje dračí doupě a už mu to vlezlo na mozek :-) Natalie Portman se do něj tak roztomile zamiluje, ale není tu žádná stupidní milostná zápletka. Film si nechává prostor pro další pokračování, na které se už teď moc těším. Rozhodně milé překvapení za 4*

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Po nepovedené dvojce a trojce, které trpěly především na přeplácanost, je tu po jedničce znovu příjemné přímočaré dobrodružství. čtyřka není tak tajemná nebo ohromně strhující, ale pokud film budete brát jako oddychovku s popcornem pro celou rodinu, tak film nezklame. Prostě jděte na film, kupte si popcorn, vypněte mozek a užívejte si krás mořských pan, Penelope Cruz, a zábavného a svižného děje s povedenou hudbou. Doporučuji v originálním znění.

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Tak tohle je naprostý trapas!! Ten, kdo tento film přirovnává k Inception nebo k Matrixu asi viděl jiný film než já, nebo je hlupák. Tento film jednoduše vůbec nedává žádný smysl! Jedinou prezentovanou myšlenku, jak ty paralelní světy fungují se daří filmu celou dobu popírat. Tohle není výborné Sci-fi, tento film je úplně mimo. Herci sice nehrají špatně, ale hrají ve filmu, který nemá hlavu, tělo ani patu. Je to obrovská škoda, protože nápad byl dobrý, jen ho nikdo nedomyslel. Pro mě je to největší zklamání roku. Jen se ptám: "Viděl jsem stejný film jako všichni tady okolo?"

plakát

Prci, prci, prcičky (1999) 

Tak jsem se neubránil a dávám tomuto filmu 4*. Důvod je ten, že je to taková jedna z prvních teenagerovských komedii s jasnou cílovou skupinou, ale vůbec není blbá. Čtyřicátníky asi nenadchne, ale proto ten film nedělali. Stejně jako Snowboarďáci v podání čechů byla i tahle komedie na počátků dlouhé řady následných pokusů se na podobné nebo prakticky stejné myšlence přiživit, což už se jim moc nedařilo. Takže jestli Vám je něco kolem 12-18 ti let, tak se dobře pobavíte.

plakát

Rio (2011) 

Určitě neurazí, ale spíše se hodí pro malé děti. Rozhodně nedosahuje kvalit pecek jako Kung fu panda, či doba ledová, ale tak špatné to taky není. Asi se nebudete smíchy válet po zemi, ale úsměvné to je, takže takové 3* si zaslouží.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Cože? Proč? Ne tohle opravdu není dobrý film. Tohle se ani nedá považovat za film. Důvodem vzniku tohoto dílu jsou pouze peníze a to mě velmi irituje. Poslední díl by se dal s klidem shrnout do jednoho celovečerního filmu tak, jak to dokázal i Peter Jackson v LOTR trilogii. Jenže tady to neudělali a důvodem jsou peníze! Na filmu je to šeredně znát, protože je to beznadějná nuda a jen nuda. Ani nebudu hodnotit nějaké herecké výkony, protože jsem u filmu samou nudo střídavě spal a přemýšlel nad nesmrtelností brouka... Abyste mě pochopili, tak jsem všechny knihy Pottera přečetl a líbí se mi a o to více jsem naštvaný, když musím koukat na to, jak si mastí kapsy na značce Harry Potter. Jen doufám, že jim na samotný závěrečný film zbylo dostatek materiálu, aby aspoň ten za něco stál. Todle je krádež na lidech, co na to šli do kina. 1* za název Harry potter...