Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Životopisný

Oblíbené seriály (10)

Miranda

Miranda (2009)

Jedinečné. Svěží. Vtipné až k popukání. Správně feministické. Pravdivé. Plné aktuálních myšlenek. Bořící všechny stereotypy a předsudky. Nepředvídatelné. Tak bych charakterizovala 3 sezóny + 2 vánoční speciály britského sitkomu Miranda. Tu holku si prostě zamilujete. Zbožňuji její pohledy do kamery, kamarády, lásky, slovíčkaření, pády a trapasy. Dokázala mě 2x rozesmát k slzám a ke konci dojmout (což je u mě výjimka). A ano, bála jsem se, zdali jí to vyjde. Ještě že nás tvůrci nenechali na holičkách, udělali si čas a natočili navíc alespoň ty dva poslední díly ( vyšli 2014/2015 jako s03e07 a s03e08!). Ať už v budoucnu vzniknou další série či nikoli, přeji Mirandě Hart hodně úspěchů a spoustu dalšího nekonvenčního humoru. GO MIRANDA!!! P.S. Výstřední charaktery byly řádně vykresleny výbornými herci jako Patricia Hodge a Sally Phillips. Tom Eliis was seriously hot!

Mum

Mum (2016)

Moc milý a skvěle napsaný sitcom. Vzájemné pokukování Cathy a Michaela je tak "awww". A ty tragikomické postavičky - každý poznamenán jinou bolístkou, obdařen (pod)průměrným intelektem s kapkou asociálnosti. Můj oblíbený citát od snobské Pauline: " There´s nothing more disgusting than happy people. But what these people don´t realise is that it will end. Because everything good always ends. And those fabulous smiles will fall from their faces and they´ll be wading through rivers of shit like the rest of us."

Sherlock

Sherlock (2010)

Nemůžu se dočkat další mini série! Snad nás tvůrci nenechají dlouho čekat, protože se mi po novodobém asociálním, nepřekonatelně geniálním, bůhvíproč přitažlivém Sherlockovi a jeho roztomilém, důvěřivém příteli Watsonovi začíná stýskat. Prostě a jednoduše duo Cumberbatch + Freeman válí doplněno o další vynikající herce a podtrženo novým atraktivním zpracováním, které vás nenechá chladným/chladnou. Některé z nás dokonce přinutí, abychom si konečně přečetli původní předlohu.