Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Rodinný
  • Romantický
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Kluci na povel (2014) (TV film) 

Je to taková dětinská blbost, ale ten film ve skutečností není špatný ;)

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Pěkné, vtipné - pobaví, poučí..Příjemná komedie, která je zajimavě natočena, ve skolním prostředí tak jak to tam funguje ..;))

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Hvězdy nám nepřály je neskutečně dobrý film, který si zaslouží rozhodně plný počet! .. Nechci tu nikoho urazit, ale ten kdo dal za hodnocení odpad musí být bez srdce, protože tento film má v sobě opravdu mnoho emocí, a ve svých 120 minutách dá a poví člověku víc než všechny filmy, které byly natočeny v tomto duchu..Tento film vtáhne do děje snad každého. Je to sice pro někoho asi nepřijemné, ale takovéhle věci se tu opravdu dějí a myslím, že každý by to měl vidět. Ve filmu je úžasné jak se oba navzájem drží, a jsou spolu ve vztahu ikdyž oba dobře vědí, že může pro oba skončit každou minutou. Při tomto filmu jsem si uvědomila, že lidé opravdu nevidí jak moc toho mají a radši hledají vše co je špatné, a Tytoo 2 hlavní hrdinové se snažili vidět jen To dobré i v těch špatnych chvílích, a to je úžasné. Vždycky jsem přemýšlela jak odpovědět když se mě lidé ptají proč nemám ráda fantasy filmy, a při tomto filmu mi to došlo - v těchle filmech je takové to skutečné co člověka opravdu dojme jsou to totiž věci které jsou možné a, které se dějí( tomto prípadě Bohužel), fantasy filmy tolik nedojmou, protože tím, že jsou celé tak vymyšlené nevidím v nich žádný smyl, žádnou radu do života, protože oni z našho světa nejsou! TENTO FILM BYCH CHTĚLA DOPORUČIT VŠEM (kromě těch, kteří se s rakovinou již nějak setkali, Ty by si ten film asi moc neprožili) OPRAVDU STOJÍ ZA TO SE NA TO KOUKNOUT, JE TO OHROMNÝ FILM, KTERÝ JE NEPOPSATELNÝ, A URČITĚ NEBUDETE LITOVAT,ŽE JSTE SE NA NĚJ PODÍVALY - ON OPRAVDU ZA TO STOJÍ!!!;)

plakát

Cloud 9 (2014) (TV film) 

Film je hezký, a heslo nic není nemožné ->Opravdu funguje!

plakát

Setkání v červenci (1978) 

Dvojice Kaiser- Kolářová, se k sobě moc nehodili - film byl dobrý, ale nechutná představa učitelka - student:// Jinak chlapec David (Tomáš Holý) by samozřejmě jako všude kde hrál zasloužil 5 hvězdiček!!!

plakát

Bota jménem Melichar (1983) 

Skvělý, příjemný film.. Plný první lásky, prvního roku ve škole, a je celý o to co všichni dobře známe;), a jako vždy dobrý film od režiséra Z. Trošky

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) 

Je to taková blbovina, ale když na to někdo kouká déle je těžké se od toho odlepit :) Jsou to zamotané příběhy které se odehrávají v nemocnici a mimo mezi rodinami doktorů a sester .. Myslím, že má hodně fanoušků.

plakát

Tři bratři (2014) 

Pohádka, je natočená v hezkém prostředí - je taková hezky živá.. Ale není to nic nového jen spojené tři pohádky přesně tak jak je známe a jako zachránce v každé pohádce je jeden z bratrů .. Čekala jsem od toho trochu něco víc.. Jinak pohádka pěkná, ale každý den bych na ní opravdu koukat nemusela ;/ Jinak Zdeněk Piškula krásný jako vždycky :*

plakát

Kráska mezi muži (2010) (TV film) 

Je to předvídatelné.. Taková romantická blbůstka, ale přece je v ní něco ze života.. Člověk opravdu chce dokonalý protějšek ale vůbec mu nedochází, že prostě nikdo není dokonalý - a ikdyž si představuje kdo ví koho si nenajdeme pak se člověk zamiluje právě do přesného opaku než chtěl, protože jde o to kdo nás osloví..;)) A to je v tomhle filmu hezky zpracované.. Ale jinak takový průměrný film. A Hillay Duff to v tomhle filmu moc sluší - ono je fakt dobrá herečka.