Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (43)

plakát

Prokletá - Nimue (2020) (epizoda) 

Líbí se mi předěly mezi jednotlivými částmi epizody, jak to hezky přechází z animované do hrané části. Scéna s vypalováním vesnice byla téměř na jeden záběr, takže pro více + než -. Pár velice hezkých záběrů, známé postavy z historie (i když smyšlené). Začátek velmi solidní.

plakát

K smíchu - Série 1 (2018) (série) 

Tento seriál má hlubokou myšlenku, kterou mnozí z diváků nepochopí, nebo je třeba prvních pár dílů odradí, jelikož je to nuda a zdaleka se nejedná o toho starého Jima, co se jenom pitvořil. Ti, co Jima Carreyho sledují více, v tom mohou vidět možná i jakési nastavené zrcadlo sama sobě. Je to geniální počin, který by si podle mého zasloužil daleko více pozornosti a uznání. Ten vyšší smysl tohoto seriálu je nutné opravdu pochopit a trošku se i nad tím zamyslet.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Tak nějak jsem čekal, že na závěr z tý kapsle vyleze Arnie :D Ale jako film hrozná slátanina, bohužel. Film neměl ani hlavu, ani patu.

plakát

Daredevil - Cut Man (2015) (epizoda) 

Ten souboj na konci bez jediného střihu byl TOP!

plakát

Castle Rock - Romans (2018) (epizoda) 

Opravdu zamotané až do poslední chvíle, více otázek než odpovědí, nakonec možná největší padouch z těch všech byl „Black Henry“, protože jediné co „white Henry“ chtěl, bylo dostat se zpátky.. ještě na to mrknu celý znova třeba za pár dní, ale teď v tom mám celkem guláš :)

plakát

Castle Rock - Henry Deaver (2018) (epizoda) 

Tak autoři si pro nás zase nachystali překvápko, a já musím opět dát pět hvězdiček, protože tenhle seriál je super! A všechna čest Billovi Skarsgardovi, jak to všechno dokáže zahrát.. hold herecká rodina se nezapře :)