Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (378)

plakát

Purpurové řeky (2000) 

Lepší začátek snad tento film nemohl mít, protože byl přesně takový jaký jsem si představoval. Jean Reno v roli tichého a zarputilého detektiva, který vypadá unaveně, ale je velmi chytrý a charismatický stejně jako jeho kolega Vincent Cassel, který je naopak mladý a průbojný. A tato kombinace je skvělá a vyvážená ! Příběh jsem si ze začátku nemohl vynachválit, ale nějak cca po hodině ztrácel dech a vám začíná až snadno rychle docházet kdo stojí za těmi hrůznými činy a konec je jeden velký odfláklý kýč. Je to škoda, protože jinak bych dal filmu asi 5* . Takto musím dát jen 4* s odřenýma ušima. Hodnocení: 79%.

plakát

Predestination (2014) 

Jak to tu už někdo psal - hlavní předností tohoto filmu je to že je vlastně paradoxní. Hodnocení:83%.

plakát

Příchozí (2016) 

Chcete vidět film, který je inteligentní, krásný, skvěle zahraný a skoro dokonalý. Voala tak tady ho máte !!! Hodnocení:87%.

plakát

Jason Bourne (2016) 

A máme tu opět starého dobrého Jasona, který je vlastně pořád o tom samém a přiznám se, že mám vlastně problém ohodnotit tento film. Je to velmi kvalitní film s opět úžasnou třásající se kamerou, kterou máme u pana Greengrasse radi. Problém je že už Bourne nemá co nabídnout a je to pořád na ten samý princip, který se okoukal po skončení Bournova ultimata, kterým to prostě mělo skončit a nepitvvat se v tom dál jak už tu někdo psal. Ale vlastně jinak nemám filmu skoro co vytknout, protože příběh, akce (hlavně honička ve Vegas s obrněným transportérem) a prostě ten drive to má a baví to. Váhám mezi 3* a 4* a doteď vůbec nevím, takže je dost možné, že hodnocení možná postupně změním. Zatím takové horší 4* a uvidíme jestli to ještě postupem času změním. PS: Zaporák Asset byl záporák s velkým Z a jeho postava mě dost bavila. Hodnocení:70%.

plakát

Mike i Dave sháněj holku (2016) 

Doporučil bych jako kvalitní vymejvárnu na pobavení. Nic víc, nic míň. Hodnocení:62%.

plakát

Insomnie (2002) 

Skvěle napsané, zahrané a natočené ! Al Pacino opět projevil svoje charisma a byl jsem z něho unešený a to samé se dá říct i o ostatním hereckém osazenstvu ( Williams, Swank ). Ke konci hodně zdrcující a zneklidňující. Originálně zpracovaná detektivka, kterou bych doporučil všem lidem, kteří nemají sladké spaní a trpí nespavostí. Hodnocení:87%.

plakát

Prometheus (2012) 

Asi nejhorší pokračování v sérii Vetřelec, když nepočítám Vetřelec vs Predátor. Začátek vypadal docela dobře, později to mělo volnější tempo, nicméně zajímavý průběh,ale ke konci špatný sen, který neměl ani hlavu ani patu a jen všechno natahoval a protahoval. Hodnocení:60%.

plakát

Doktor Strange (2016) 

Budu tu asi jen jeden z mála, ale tento film mi prostě nesedl a sedět nebude. Je to hrozně utahané, nudné a bez jakýkoliv zajímavých a hravých akčních scén, jako bylo vždycky u MARVELU zvykem. Mám strašně rád Madse Mikkelsena, ale roli záporáka si neužil a nesedla mu a hlavně byla opět špatně napsáná, jako bylo u MARVELU vždycky zvykem (vyjímky jsou jen Loki a Winter Soldier). Celkově je to jedno velké zklamání a společně se dvěma díly série Thor je to nejhorší Marvelovka, která má spoustu hvězdných jmen, ale málo co nabídnout. Hodnocení:48%.

plakát

Hra peněz (2016) 

Skvěle obsazený snímek, který od začátku nenudí a vtáhne vás do šílené hry s penězi až do emocionálního konce. Jediné co mě mrzí je to, že snímek mohl být o malou trošku inteligentnější a hravejší. Má očekávání byla naplněna. PS: Výborný opening soundtrack. Hodnocení: 76%.

plakát

Správní chlapi (2016) 

Shane Blackovi tento film neskutečně sedl. Hodnocení:84%.

Ovládací panel
9 bodů