Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (929)

plakát

Vysoká hra (2020) (TV film) 

Imaginární příběh, který vypráví, jak si mafiáni s politiky ruku v ruce rozkouskovali republiku. Do jaké míry je jen pomyslný, se každý můžeme přesvědčit dnes a denně. Trošku přestřelený mi teda přišlo, že u té policie, byli zkorumpovaní kromě státní zastupitelky a pár pěšáku naprosto všichni...Jinak snímek byl napínavý a měl spád, já byl spokojený.

plakát

Zběsilá pomsta (2017) 

Pohodový béčko, který  neoslní, ale určitě ani neurazí... Je to furt stejný dokola, takže se rýsuje pomsta a je jedno jestli jste v devadesátkách či nyní. Scénář je, byl a bude vždy stejný. To je jistota. Mlátička Adkins splnil roli a všichni můžou jít v klidu spinkat. Zmlátil všechny vokolo a ještě zbylo trochu na tu lásku.

plakát

Nepolapitelní (2015) 

Parkour mám rád. Hezky se na to dívá. Vždycky musím obdivovat, ty sportovce s jakou lehkostí dokáží překonávat překážky. I zdánlivě pro mě neřešitelné překážky. Pokud máte rádi parkour tak, jako já, tak se na tenhle snímek nedívejte. Z akce je tam dohromady asi tak 20. min. Jinak je film strašná, ale opravdu děsná nuda, kde se nic neděje.

plakát

Renegáti (2017) 

Tohle akční béčko mi přijde spíše, jako dobrodružný film. Máme tu ztracený poklad z druhé světové války. Jezero, potápěče, velkou lásku a drsný vojáky. Bylo to celkem na pohodu a za mě ten průměr určitě.

plakát

Buď chlap! (2023) 

Čekal sem pohodovou komedii, která je zpestřená hrou na chlapi v drsných tatrách, no a dostal sem studenej párek a teplý pivo. Určitě se z toho dalo vytřískat mnohem víc, než jen 2-3 scény, které se celkem povedly z celého filmu. Za mě podprůměr.

plakát

Za hranici (2014) 

Ze začátku to vypadá na solidní drama, které se odehrává na americké a  mexické hranici. Taková ta klasická naháněčka, kde někoho zastřelí a už to jede, jenomže tady to moc nejede a dokonce se z toho postupem času začíná stávat pohádka.

plakát

Kolonie (2013) 

Temná mrazivá atmosféra budoucího světa, kde skupinky přeživších jsou rozesety po Zemi v takzvaných kolonií a komunikují mezi s sebou. Jedna kolonie dostane od sousední signál SOS  a rozhodne se vyslat záchranou misi. Tento horor mě překvapil, protože rozhodně nikam nepospíchal a nechal diváka v klidu nasát znepokojivou atmosféru. A i poté co už bylo jasné, kolik uhodilo, tak si snímek stále udržoval napětí. Já byl spokojený.

plakát

Invalida (2023) 

Taková nenáročná kravinka na zabití volného času. Má tam i pár vtipných momentů a celkem rychle to utíká. Za mě lepší průměr.

plakát

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023) 

Dvojnásobný držitel Oscara Washington nám zde předvádí vskutku zdrcující herecký výkon, kde  skládá a zase rozkládá ubrousek na stole. Pak se k tomu hodí jeden drsnej kukuč před bitkou a je to! Člověk by měl být soudný, brát role zabijáka v 68. letech nevím. Umění odejít na vrcholu a smířit se s časem a ne dělat karikaturu sebe sama i když za to hezky cinká.

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) 

Čím více dílů, tím větší úpadek. Aspoň mi to tak připadá. Kultovní série se cvrkla na  na záporáka, který má jistě problémy se svojí orientací, ale dnes to frčí, tak proč to nevyužít a na kecy o rodině, který jsou vážně důležitý v akčním snímku. Nějaký ty honičky tam sice jsou, ale za mě dost slabota.