Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené filmy (8)

Wanted

Wanted (2008)

Snímek má v sobě něco, co nedokážu přesně definovat. Je to, jako holka co se vám líbí a vy přesně nevíte proč. Neni nejhezčí ani nejchytřejší, ale přesto vás něčim přitahuje. Určitě mě jen tak neomrzí.

Osmy

Osmy (2014)

Zapomeňte prosím na politiku! A film si užijte. Tento snímek si to opravdu zaslouží. Takový "běžný" den úředníka za komančů a pár problémků, který může vyřešit jen pan Trojan se svým typickým nadhledem a manželkou Stivínovou -HLÁŠKY- "Nejvíc nás bolí strach", -" Co pak tobě v patnácti nestál"- "To lechtá, no tak to jsme zabloudili.."

Václav

Václav (2007)

Pozor!!!! Tento komentář nemá žádnou hodnotu!!! Mistr Ivan Trojan je moje srdcovka a tak z logiky věci nemůžu být objektivní, jasně vím, že bych měl být nestranný, ale napiš mi kdo zahraje místního magora lépe! Od Samotářích .... ČEKÁM -díky, ...

Občanský průkaz

Občanský průkaz (2010)

Je to trochu složitější. I já se rád vyjadřuji k historii, kterou jsem nezažil a že jsem to nezažil tak to nemůžu komentovat? Jenže já to zažil .Dnes je každej chytrej muže cestovat kam chce , psát o čem chce, fotit-kreslit co chce- Spoiler. Scéna kdy přijede na opušták starší brácha a nechce nic jinýho než si vzít džíny mi mrazí-. Na vojně jsem byl tak mu trochu rozumím. Je dobrý si občas připomenout, že to tak vždy nebylo..

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (2010)

Takový milý pohodový film, plný laskavého humoru vhodný pro předškolní mládež promítat zásadně před spaním. Tak jo, konec srandiček. Přiznám se , že s podobnými typy snímků mám trochu problémy, než se úplně zorientuji. Ale když se mi plně podaří nastavit vědomí tak, abych přemýšlel tak akorát a zároveň se nechal unášet pocitovou stránkou, tak to stojí rozhodně za to. Je to perfektní. Ta gradující atmosféra, záběry, a i pro mne srozumitelný regrese posouvá snímek do výšin psycho na n-tou. Už se Vám stalo, že jste spali a zdálo se vám, že jste se probudili a nebo ve snu zemřeli? Nebo si uvědomili své vědomí sebe sama tak hmatatelně ( vážně jsem to já a můj život a zemřu..) až se vám sevřelo srdce? Tak to snímek nabízí-hezký zážitek.

Legenda o vášni

Legenda o vášni (1994)

Jen jedna fráze, vše ostatní by bylo zbytečný-Srdci neporučíš.

Samotáři

Samotáři (2000)

Jako je pro někoho kultovní film Pulp fiction, tak pro mě to jsou Samotáři. Miluji na tomto filmu absolutně všechno. Příběh, herce, hlášky, soundtrack. Snímek, který odstartoval hereckou kariéru Jirky Macháčka do té doby braného spíše, jako zpěváka. A Ivana Trojana pasovala do podobných rolí pošuků, který přišly s filmy, Příběhy obyčejného šílenství či Václav. I když je film ve své podstatě dost smutný započal novou éru hořko-sladkých komedii.

Příběhy obyčejného šílenství

Příběhy obyčejného šílenství (2005)

Mistr Zelenka- klobouk dolu! Samotáři, Knoflíkáři , ale tohle je moje Srdcovka. Tak vem mobil a náhodně zkus vytočit nějaký číslo a začnou se dít věci. Pokud Ti tedy neobživla deka a netvoříš a nejezdíš na " Ještěrce" po Praze..100%, " No, ale normální to není"....