Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (293)

plakát

Marťan (2015) 

Parádní podívaná od Mr. Scotta. Jsem hrozně rád za konec který to má, protože kdyby to dopadlo přesně naopak, tak bych byl hodně zklamán.

plakát

Zachraňte pana Bankse (2013) 

Po dlouhé době snímek, který měl neskutečně silný příběh.. Naprosto vynikající výkon Emmy Thompson!! Tom a Colin velice solidně sekundovali, takže pro mě vznikla podívaná, na kterou jenom tak nezapomenu.. U tohoto snímku nezůstane jedno oko suché.. Samozřejmě s trochou té nadsázky a neřešení zda je to reklama na Walta nebo ne..

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Nádherné pokračování fantasy pohádky, která splňuje naprosto všechna kritéria.. Já se neskutečně bavil.. To že je tam spousta efektů, to že to není přesně podle předlohy, atd. mě naštěstí vůbec nevadí.. Já jsem za to dokonce rád, protože takovýchto snímků je bohužel jako šafránu.. Největší zklamání pro mě byla projekce ve 3D s dabingem:-( (Naprostý souhlas s uživatelem Easykk).. Ne nadarmo se řadím k milovníkům originálního zvuku.. Už se těším, až se podívám na 2D v původním znění;-)

plakát

Tichá bolest (1990) 

Povinný snímek pro všechny voliče KSČM, kteří stranu volí i v dnešní době.. Je potřeba, aby si připomenuli, jak to tady za jejich vlády vypadalo a hlavně co se dělo, protože na to strašně rychle zapomínají..

plakát

Atlas mraků (2012) 

Delší dobu jsem se odhodlával pustit se tento kousek.. Když jsem se konečně odhodlal a pustil si ho, tak jsem si začal vyčítat, že jsem se tak dlouho odhodlával.. To byla jízda.. I s pocitem občasného ztracení v ději jsem se vždy dokázal vrátit na správnou časovou linii. Hodně nadčasový snímek, který jen tak nezestárne. U vím co budu v zimě číst..

plakát

Medvěd (1988) 

Neuvěřitelné, kam se na tenhle medvědí herecký výkon hrabe lidský herecký výkon:-)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Co k tomu dodat, jako bych se vrátil o 20let zpátky a pustil si akčňák na VHS.. Vynikající osvěžení v záplavě akčních snímků dnešní doby, kde vše musí být naprosto dokonalé.. Klasika se vším všudy..

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Vynikající pokoukáníčko.. Moje první účast na premiéře filmu a musím uznat, že tenhle film za to stál.. Oskar za herce ve vedlejší roli je pro mě předem jasný - Christoph Waltz.. Stejně jako v Hanebných panchartech byl jeho výkon naprosto excelentní.. Celý snímek byl výborně podpořen soundtrackem, který si budu muset určitě sehnat.. Jediná věc, která byla trochu nepovedená, tak jsou občasné pasáže filmu kde se nic neděje a v tu chvíli je to taková trochu nuda.. Ale ona následná sekvence to vždycky dokázala napravit:-)

plakát

Skyfall (2012) 

Huráááá, konečně se zase vrací Bond do svých starých kolejí.. Daniel Craig v hlavní roli mě pořád vadí, ale v tomto díle, musím uznat, že byl prostě dobrej.. No a Javier Bardem.......... to tedy bylo pošušňáníčko:-) Lepšího záporáka snad Bond ještě neměl..

plakát

Válka policajtů (2004) 

Gérarda Depardieu jsem snad ještě v záporné roli neviděl.. A možná jenom dobře, protože dokáže zahrát záporáka tak dobře, až jsem ho začal maximálně nenávidět (pouze jako záporáka v tomto snímku).. Výborný snímek..