Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (293)

plakát

Tenkrát v Americe (1984) 

Dal jsem si tu nejdelší možnou verzi (229min) a stála za to.. Ani jsem se nestihl nudit.. Neskutečná mafiánská lahůdka..

plakát

The Art of Flight (2011) 

Naprostá povinnost pro všechny snowborďáky!!!! To aby kluci viděli jak se má jezdit správně na prkně:-) Jelikož já na prkně nejezdím, tak jsem se na snímek zaměřil okem filmového fanouška.. Musím uznat, že tohle je naprostá pecka,,, Kam se hrabe většina akčních snímků.. Tady byla ta skutečná akce.. Tady platí jedno pravidlo a to je, že když někdo něco dělá pořádně a baví ho to, tak výsledek vypadá přesně jako tento snímek.. Těmto klukům se dá jenom fandit.. Jinak prostředí, záběry, kamera, hudba, no všechno prostě super.. Jasných 5 hvězd..

plakát

Bitevní loď (2012) 

Tak tohle je moje krevní skupina.. Přesně pro mě je tento film natočen.. Jsem jeden z mála, který si to dokáže užít tak jak to je a zbytečně si nestěžuje na nesmyslnost příběhu, či na jednotlivé postavy nebo dokonce na jejich charaktery.. Tenhle film není natočen proto, aby se nad ním přemýšlelo, to je jasná záležitost maximálního odpočinku.. To že tam byla lehká podobnost s transformers?? Tak to mě vůbec nevadí, protože transformerů není nikdy dost:-)) Tady v komentech spousta lidí odsuzuje posádku na bitevní lodi (jednotka rychlého nasazení - váleční veteráni:-)), mě by zajímalo, koho by jste si tam tak představili?? Že by nějakou supermodelku s v bikinkách, která by nabíjela dělo?? Nebo, že by rovnou někoho z Marvelu?? Prostě a jednoduše Peter Berg natočil snímek, který je tak dobrý, že se na něm každý bude snažit najít něco špatného, jen aby nevypadal před ostatníma tady na CSFD jako buran.. Sorry, já klidně budu:-))

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Pro mě osobně nejlepší kousek od Woodyho Allena.. Film na mě zapůsobil neskutečnou atmosférou a příjemným příběhem.. I když ani přesně nedokážu popsat co se mě na tom tak strašně líbilo.. Prostě a jednoduše mě tenhle film sednul jako pr... na hrnec:-)

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Tak tohle je opravdu první třída!! Na to, že je to již čtvrté pokračování, tak je to pokoukáníčko snad ještě lepší než díl první..

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Proč nedat plný počet hvězd, když série F&F je čím dále lepší a lepší.. Stará banda, nadupaný káry, spousta akce, výborný prostředí a občas i nějaký ten povedený vtípek.. Uvidíme jestli šesté pokračování ještě může pětku nějak předstihnout nebo bude alespoň stejně dobrá..

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Nevím jestli není trochu škoda, že se této knihy chopila produkce HBO a udělala z toho seriál.. Dokázal bych si to představit, jako cca 3 dílný snímek s poctivou investicí chechtáků, které by se dali investovat do vytvoření neskutečně úžasného fantasy světa, ke kterému kniha vybízí:-) Ale i v tomto podání je mé hodnocení maximální.. Doufám, že se v co nekratší době objeví pokračování, protože tato první série mě přišla jako takový lehký předkrm před hodně výživným hlavním chodem..

plakát

Drive (2011) 

Jeden z nejlepších soundtracků, který kdy ve filmu zazněl!!!! Samotný snímek?? Asi nebude pro každého, protože se vymyká mainstreamovím trendům dnešní doby:-)

plakát

Dobrý ročník (2006) 

Tento snímek na mě působil jako balzám na duši.... Proč?? Vysvětlení je velice jednoduché, cca před měsícem jsem se vrátil za dovolené ve Francii jmenovitě z oblasti Provence, kde se celý tento snímek odehrával.. Tato oblast mě neskutečně okouzlila.. Za další, spojení Ridley Scott a Russell Crowe je pro mě téměř magické.. Celý snímek působí velice odlehčeně a pohodově, jako celá Francie:-)

Ovládací panel
10 bodů