Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (293)

plakát

Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 

Další hřebíček do rakve české kinematografie. Na to, že se mělo jednat o komedii, tak jsem se bohužel moc nenasmál. Asi těžko se na tento snímek někdo podívá vícekrát než jednou. Myslím, že komentář od uživatelky Nathalie je naprosto výstižný: I ženy mají své dny, ale pokud je mají, neměly by točit filmy "ze života".

plakát

Bourneův odkaz (2012) 

Bohužel se stalo to co nemělo:-( Po veleúspěšné trilogii s Mr.Bournem, přišel docela slabý odvárek jako pokračování. Ze snímku absolutně vymizelo napětí, které bylo v trilogii s Bournem 100%. Samotný snímek až zase takový průšvih není, ale snažit se navázat navázat na něco tak dokonalého bohužel nejde.. Kdybych neviděl trilogii Bourna, tak si myslím, že jako akční podívaná by to bylo super a dal bych určitě o hvězdu navíc, ale bohužel....

plakát

Nevědomí (2013) 

Velice pěkně natočené Sci-Fi, s decentním, ale stylovým hudebním podkresem.. Scénář napsán především pro hlavní postavu, které se velice dobře zhostil Tom Cruise.. Ono tam vcelku ani moc lidí nehraje, což ale vůbec nekazí dojem čehosi velkolepého.. Kosinski po Tronu předvedl další parádní kousek ze svého umění..

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Co k tomu dodat, jako bych se vrátil o 20let zpátky a pustil si akčňák na VHS.. Vynikající osvěžení v záplavě akčních snímků dnešní doby, kde vše musí být naprosto dokonalé.. Klasika se vším všudy..

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Bohužel jsem nepochopil, proč byl tento snímek vůbec natočen:-( Dělat remake dva roky starého filmu je podle mě naprostá blbost. Z tohoto snímku absolutně zmizela drsnost severského prostředí. Další co mě nesedělo, tak bylo hvězdné obsazení. Pro tento snímek to bylo zbytečné, protože příběh má být ta nosná osa a ne herci. Ve výsledku to na mě působila jako průměrná kriminálka u které jsem již dopředu věděl kdo je vrah:-)) A nebyl to zahradník:-))

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Vynikající pokoukáníčko.. Moje první účast na premiéře filmu a musím uznat, že tenhle film za to stál.. Oskar za herce ve vedlejší roli je pro mě předem jasný - Christoph Waltz.. Stejně jako v Hanebných panchartech byl jeho výkon naprosto excelentní.. Celý snímek byl výborně podpořen soundtrackem, který si budu muset určitě sehnat.. Jediná věc, která byla trochu nepovedená, tak jsou občasné pasáže filmu kde se nic neděje a v tu chvíli je to taková trochu nuda.. Ale ona následná sekvence to vždycky dokázala napravit:-)

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Největší zklamání je přiblblá sněhurva kterou nevím, jak je to možné hraje ta největší trubka ze ságy se jménem Kristen.. Ty její přiblblý úšklebky mě pořád nějak připomínaly jiný film a kvůli tomu jsem čekal kdy s tam objeví nějaký ten upíreček:-)) Naštěstí žádný nebyl.. Jóóóó královna Charlize, ta byla mnohem, mnohem hezčí, tak nechápu co tam to zrcadlo mlelo za nesmysly.. Na to že mám skutečně rád historické filmy, tak tady jsem se trochu musel trápit.. Ale jinak dobrý.. Průměr..

plakát

Vánoční zázrak (2007) odpad!

Horší vánoční blbost jsem snad zatím neviděl.. Příběhem začínaje, hereckými výkony a filmovým umem konče.. Nedosahovalo to ano kvalit TV filmu:-( Otřesný zážitek.. O vánočních snímcích mám trochu jinou představu.. Jediná pozitivní věc na filmu byla úvodní melodie..

plakát

Tupíři (2010) 

Povinnost pro všechny ty, kteří z nějakého záhadného důvodu nežerou původní filmovou předlohu.. Jelikož já k nim patřím, tak musím uznat, že jsem se neskutečně bavil.. Bohužel to bylo způsobeno tím, že upíří love story zrovna v oblibě nemám.. Kdyby to nebyla parodie na tu teen anger podívanou, tak by to byla asi sračka, ale já si prostě nemohl pomoci:-)) Chtěl jsem dát pět * hvězd, abych všechny milovníky debilního patisóóóna nasral, ale prostě jsem nemohl.. Zatím nevím proč, ale až na to přijdu (až patizóón natočí další sranec), tak sem tu jednu hvězdičku přidám:-)))