Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (293)

plakát

Den D (2008) (pořad) 

Dobrý pořad s dobrou myšlenkou.. Jediná věc co mě mrzí je, že tady se skutečně ukazuje jedno zásadní pravidlo a to je: "Kdo má peníze, tak si diktuje podmínky":-(

plakát

Bitevní loď (2012) 

Tak tohle je moje krevní skupina.. Přesně pro mě je tento film natočen.. Jsem jeden z mála, který si to dokáže užít tak jak to je a zbytečně si nestěžuje na nesmyslnost příběhu, či na jednotlivé postavy nebo dokonce na jejich charaktery.. Tenhle film není natočen proto, aby se nad ním přemýšlelo, to je jasná záležitost maximálního odpočinku.. To že tam byla lehká podobnost s transformers?? Tak to mě vůbec nevadí, protože transformerů není nikdy dost:-)) Tady v komentech spousta lidí odsuzuje posádku na bitevní lodi (jednotka rychlého nasazení - váleční veteráni:-)), mě by zajímalo, koho by jste si tam tak představili?? Že by nějakou supermodelku s v bikinkách, která by nabíjela dělo?? Nebo, že by rovnou někoho z Marvelu?? Prostě a jednoduše Peter Berg natočil snímek, který je tak dobrý, že se na něm každý bude snažit najít něco špatného, jen aby nevypadal před ostatníma tady na CSFD jako buran.. Sorry, já klidně budu:-))

plakát

Česko na talíři (2011) (pořad) odpad!

Některé pořady o vaření mě nevadí a dokonce se na ně i podívám, ale tohle bohužel nee:-(

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Pro mě osobně nejlepší kousek od Woodyho Allena.. Film na mě zapůsobil neskutečnou atmosférou a příjemným příběhem.. I když ani přesně nedokážu popsat co se mě na tom tak strašně líbilo.. Prostě a jednoduše mě tenhle film sednul jako pr... na hrnec:-)

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) odpad!

Ani tak hezké prostředí, ve kterém se to odehrává nemá šanci pozitivně ovlivnit mé hodnocení..

plakát

Pevnost Boyard (1998) (pořad) 

Ta barbína, která to uvádí je fuck šílená.. Jediné co zůstalo pozitivní je místo soutěže a to legendární pevnost Boyard..

plakát

Barbar (2009) 

Nádherné prostředí, nádherné scenérie.. A to je asi tak všechno.. Netušim o čem ten film vlastně byl:-(

plakát

Muži v naději (2011) 

Bohužel muži v naději ztratili lehkost, kterou měly ženy v pokušení.. Pro mě nastal zásadní zlom po situaci se Simonou Stašovou, která se udála cca po 45minutách.. Od té doby už se to tak nějak snažilo, ale bohužel už to nebylo ono.. Nic méně, na české poměry nadstandardní snímek.. Rozhodně stojí za vidění..

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

Co naplat, musím uznat, že toto pokračování opět překonalo díly předešlé.. Tohle byl totiž takový akční masakr, který mě v kině tak zmasil, že jsem si nechtěl připustit, že už je konec.. Hodina a půl jako by nebyla.. Jasný, spousta zdejších kritiků se do mě může pustit, že to nemělo žádný děj atd.. No asi budou mít i pravdu, ale u takovéhoto snímku se většinou děj očekávat nedá.. A to je na tom právě to nejlepší, protože stačí zapnout relaxační mód v mozku a nechat se jen tak unést a čekat, jaké to vlastně bude.. Tady to bylo hodně dobrý.. A Kate tady vypadá hodně solidně:-)

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Tak tohle je opravdu první třída!! Na to, že je to již čtvrté pokračování, tak je to pokoukáníčko snad ještě lepší než díl první..