Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (293)

plakát

Šmoulové (2011) 

Škoda, že nevznikl spíše animovaný celovečerní snímek.. Kombinace anime a herců nic moc.. Pro mě celkem zklamání.. Jsem zvyklý na kreslenou klasiku.. Třeba moderní děti to osloví.. Já už na to jsem asi moc starý;-)

plakát

Transformers 3 (2011) 

Mr. Bay opět nezklamal.. Trošku pomalejší rozjezd, ale postupem se to navrátí na předešlou vlnu předchozích dílů. Největší zklamání je ta "držka", která nahradila Megan Fox. Megan sice nic moc nehrála, ale dalo se na ní alespoň koukat.. Tady ta nic nehraje a ještě ke všemu se na ni nedá ani koukat.. Jo a měl jsem tu čest si to užívat s českým dabingem a to byl velkej průůůůs..... Už se těším až si naložím repete v originálním znění..

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Konečně poslední díl skoro nekonečné ságy.. Byl to jeden z těch povedenějších a hlavně je poslední;-) Takže hodnocení si zaslouží vyšší:-))

plakát

Oktoberfest (2006) 

Je to o pivu, tak proto ty tři hvězdy, jinak by to byla tak max jedna:-)

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Proč nedat plný počet hvězd, když série F&F je čím dále lepší a lepší.. Stará banda, nadupaný káry, spousta akce, výborný prostředí a občas i nějaký ten povedený vtípek.. Uvidíme jestli šesté pokračování ještě může pětku nějak předstihnout nebo bude alespoň stejně dobrá..

plakát

Kazatel (2011) 

Na tento snímek jsem se celkem dost těšil, ale dle zdejšího hodnocení jsem byl trochu rozčarován, takže jsem byl velice zvědav, co nakonec bude nakonec mít větší váhu. No a když jsem se tedy na snímek podíval, tak jsem moc nechápal, "PROČ" to má tak zatraceně málo!! Nechápu jak tento snímek někdo může srovnávat s Legií.. No jasně, šlo tam o dost podobné téma (post apokalyptický), které je poslední dobou docela v kurzu, takže snímků se natáčí poměrně hodně.. Ale to je právě ten důvod, že mezi slabší kousky (např. Legie) se také občas podaří vykouzlit něco, co za něco stojí.. Ale pokud to někdo hází všechno do jednoho pytle, protože je to stejná tématika kterou už viděl 100x předtím, tak už znám odpověď na svou předchozí otázku PROČ.. Většina se tady vyjadřuje, že je to totálně béčková podívaná.. No asi máte pravdu, žádné pokoukáníčko pro intelektuály to není, to se musí nechat, ale pro pořádný "vidláky":-) je to celkem povedená podívaná, která nešetří akcí, masivním zvukem a digitálně zpracovaným futuristickým světem.. Jsem rád, že patřím do druhé skupiny, která si dokáže užit i takto podprůměrnou podívanou.. Už se těším na druhý díl:-)) Peace..

plakát

Trestná lavice (2005) 

Dobrá zpráva pro anti fun klub Adama Sandlera.. Jednoznačně jeho nejlepší snímek.. Nemám ho rád, ale tady byla jeho role nejenom snesitelná, ale dokonce i zábavná.. A on mě tam nakonec vůbec nevadil..

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Nevím jestli není trochu škoda, že se této knihy chopila produkce HBO a udělala z toho seriál.. Dokázal bych si to představit, jako cca 3 dílný snímek s poctivou investicí chechtáků, které by se dali investovat do vytvoření neskutečně úžasného fantasy světa, ke kterému kniha vybízí:-) Ale i v tomto podání je mé hodnocení maximální.. Doufám, že se v co nekratší době objeví pokračování, protože tato první série mě přišla jako takový lehký předkrm před hodně výživným hlavním chodem..

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Po dlouhé době opravdu velký omyl v kině:-( Ale pro příště jsem přišel na jednu věc, stačí se podívat do titulků zda ve snímku náhodou nehraje v hlavní roli Justin Timberlake a hned je jasné, že film bude zaručeně neskutečná nuda.. Nějak nechápu jak takového tragéda může někdo obsadit do hlavní role.. I když se zde jedna odpověď hnedka nachází, je to přece zpěvák (pro mě jenom rádoby) který má peněz dost, no a jak to tak bývá u Těchto bohatých floutků, tak asi někoho uplatil, aby ho protlačil do nějakého snímku.. Škoda, že zrovna do snímku, který mohl být díky svému nápadu úplně na opačném pólu mého hodnocení. A vůbec, abych tady nekritizoval jenom toho neherce, tak film jako celek byl hrozně odfláknutý. Prostředí ve kterém se to celé odehrávalo byla vlastně dnešní doba, takže nebylo potřeba se nějak zabývat futuristickým světem, v příběhu bylo nakousnuto spoustu otázek, které bohužel nebyly dále rozvíjeny a ve finále jsme se na ně ani nedozvěděli odpověď:-( Podtrženo sečteno, chtěl jsem dát jednu *, ale nakonec kvůli výborné myšlence dám **:-)

plakát

Ikarie XB 1 (1963) 

Pokud se dostane tento snímek do rukou hodně movitých pánů, tak mají o úspěch vystaráno. Stačí původní verzi nadupat efektama a k tomu přidat hromovou hudbu. S příběhem se už hýbat nemusí, protože ten už je sakra dobrý. A hurá, na světě bude konkurenceschopný snímek i slavnému Hollywoodu;-)