Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Rodinný
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Přístav (2015) (seriál) 

Nevím, proč pan Zounar stačí k jasnému obrázku? Sice tohoto herce nemám zrovna v oblibě, ale pořád je to herec narozdíl od jiných, kteří si na herce jen hrají. No a pan Dejdar je poslední dobou úplně všude. Působí na mě arogantním dojmem, proto tohoto herce nemám vůbec rád. Jinak seriál se teprve rozjíždí, tak uvidíme.

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Tento film se Jiřímu Mádlovi moc nevyvedl. Je bez děje, a proto se stává být nezajímavý. Už vůbec mě nezaujalo, jak malý chapec natáčí jeho život kamerou.

plakát

Tři bratři (2014) 

Hezká muzíkálová pohádka jak pro děti, tak i pro dospěle. Doporučuji ji naprosto všem! Hodnotím 4 hvězdičkami!

plakát

Cesta ven (2014) odpad!

Tento film je nic víc než odpad!! Už mi stačilo jenom to, že mladá hlavní hrdinka je bezzubá.

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Když Partička startovala, byla velmi vtipná, legrační. Postupem času začínala být nudná a trapná. Zejména Richard Genzer, který se snažil být za každou cenu vtipný, i když vůbec nebyl.

plakát

Diana (2013) 

Tento film se mi osobně moc nelíbil. Přišlo mi, že zde není zachycen celý život princezny Diany. Žádná zmínka o synech, o bývalém životě v královské rodině, prostě nic. Herečka ani není podobná zesnulé princezně Dianě.

plakát

Přijde letos Ježíšek? (2013) 

Je to česká, rodinná, filmová komedie. Je vhodná jak pro dospělé tak i pro malé děti. Je to romantická komedie o setkání Josefa Abrháma a Libušky Šafránkové. Budou chtít vědět proč to tenkrát nevyšlo. Příběh se ale zaměří na rodinu Igora Chmeli, potom na rodinu Josefa Abrháma a Mariána Rodena. Určitě se na tento krásný film s úžasnou hudbou v pozadí koukněte. Hodnotím 5 hvězdičkami.