Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (32)

plakát

Marvels (2023) odpad!

Doporučuji tento bizár, pokud máte zrovna po lobotomii.

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Krutě nezajímavý příběh, celkově bez hlouby a nápadu. Scénář asi jako když narychlo spíchnete něco pro děti před spaním.

plakát

Čertí brko (2018) 

+ : Ondřej Vetchý, politické konotace, Jan Budař, člověk se nemusí stydět, jako u jiných současných pohádek - : Po 20 minutách se začíná příběh hrozně vléct. Písničky :-(, Jan Cina a Judit Bárdos, ten zrychlovák, co jsem nepochopil, jak funguje :-D

plakát

Záhady Josefa Klímy (2018) (pořad) odpad!

Tak takhle by se publicistika delat nemela. Tendencni reportaze, nevyvazene. Na prvni pohled poznate, komu mate fandit. Naprosto chybi nadhled. Nejhorsi reportaz je o H systemu. Neverohodne.

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Doják za každou cenu, ale přitom obsah filmu se dá shrnout do jedné věty. Tenhle druh zábavy prostě nemám rád.

plakát

Ztracená brána (2012) (seriál) 

Jednoduše mám problém se ztvárněním dvou ústředních postav - detektivů. Jestli jsem si kdy představoval práci vyšetřovatelů, tak přesně takhle NE. Jistě, není to dokument, ale u spousty scén jsem se prostě musel hodně držet, aby na plátno neletěl nějaký předmět. Oni se prostě baví úplně jak dva mimoni, chovají se dost nelogicky a jestli ještě uslyšim "pošlete mi tam zásahovku a vzdušnou podporu", tak to asi nepřežiju. Téměř vrchol pro mě bylo, když detektiv prostě přijde sklepem do sídla "tajné služby" ale odvařilo mě SPOILER ALERT, když prostě k supermega tajný bráně do jiné dimenze/světa nebo čehokoli si představíte, prostě člověk přijde dveřma rotundy uprostřed Prahy, kde už muselo projít asi tisíc dalších lidí. A takových scén tam byla fakt slušná zásoba. No nakonec jsem to skousnul, abych se v posledním díle dozvěděl, že se vlastně nic nedozvim.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Konečně nekonformní seriál a jak je viděl dle zdejších komentářů, vyvolává ty správné reakce :-)

plakát

Čertoviny (2017) 

Princezna ze mlejna 3, ale dalo se na to dívat

plakát

Princezna ze mlejna (1994) 

Ve světle všech Troškových sr.... je tohle opravdu klenot. Ano, herci se pitvoří až hrůza, ale asi jim to odpouštím.