Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Recenze (83)

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) odpad!

Kravina, kravina a ještě jednou kravina. Byli jsme na tom se třídou... měli jsme si odhlasovat, jestli pujdem na Zlobu nebo na Rio 2. Kdybych bývala věděla, že tohle je jen další klišé typu re-make, tak se přiklonim k Rio. Skoro celý film jsem se nudila a jak jsem zpozorovala, tak se někteří spolužáci nudili taky. Až tak, že začali po ostatních házet popcorn. Aspoň celé utrpení zachránila věta od spolužačky: 'to lesbický porno je ale nuda'.

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Citová vydírárna postavená na nemoci dvou lidí, kteří se do sebe 'zamilují'. Prostě klišé jako každý jiný 'romantický film'. Na tuhle tématiku je stokrát lepší Je to i můj život...

plakát

Lady a Tramp (1955) 

Když se koukám na datum 'vypuštění do světa', nemůžu uvěřit, že je to z roku 1955. Animace je opravdu moc pěkná (jako ostatní disneyovky). Příběh sice asi trochu jednodušší... ale mne jako malou velice zaujal, troufám si říct, že tohle byl můj v dětství nejoblíbenější animovaný film (společně s Lvím králem a 101 delmatinů). A ta legendární scénka se špagetami je prostě nezapomenutelná... dávám za vše 5*.

plakát

Hrob světlušek (1988) 

Citová vydírárna! Nad tím nelze nebrečet. Totálně vás to dostane...

plakát

Křížová cesta (2014) 

Krutý a pravdivý to příběh. Taktéž docela silný. Nejsem zvyklá na takové propracování bez hudby a plno keců v jedné na mě strašně dlouhé scéně, proto jsem se povětšinu filmu nudila. Ale i tak... jedna část ve filmu (nebudu psát jaká, abyste nepřišli o překvapení) mě zasáhla. Na Křížovou cestu už bych se ale znova nepodívala. Dávám 3*.

plakát

SpongeBob v kalhotách: Film (2004) 

Kdo by neznal legendárního Spongeboba? :) Nejoblíbenější film mého děctví. Prostě tenkrát mi ten děj připadal něčím úžasný, tak úžasný, že jsem ho musela vidět snad stokrát za sebou, i když už jsem děj znala zpaměti. Skvělej film pro děti, naplno upoutá jejich pozornost :) Za mne 5*.

plakát

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu (2015) 

Tohle je film spíše určený pro děti, humor je prostě dětinský. Copak snad čekáte? Vtipy, jako jsou v Teorii Velkého Třesku? Asi tímpádem budete zklamaní.

plakát

Bílá smrt (2009) 

Šlo to... hlavně v prvních 30ti minutách, kdy bylo vše hodně napínavé :) Atmosféra skvělá, která vám v některých částech i naháněla hrůzu.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Vcelku vtipné, když se sejdou dementi, arogantní zmetci, špekáčci, bárbíny, "odborníci" a tak podobně... :) Je to fakt sranda sledovat a divit se nad tím, že se tam ještě někdo hlásí.