Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (103)

plakát

Americký chopper (2003) (pořad) 

Otravná a stupidní sračka, která neskutečně nudí...postavené stroje jsou velmi pěkné, ale ani to nestačí na solidní koukatelnost. Celé by se to dalo zfouknout v pětiminutových a hlavně němých epizodách bez zbytečné a našlehané omáčky. PS: 2 x měř a jednou řež se asi v améru moc nenosí a mě je z toho už opravdu zle.

plakát

Američtí kaskadéři (2013) (pořad) 

Chápu, že se to asi většině uživatelů moc nelíbí, ale podle mě je to vynikající show, která nemá obdoby. Samosebou člověk nesmí vnímat pohledy do zákulisí a vyfakeované každodenní drama, ale užívat si bizardní nápady kaskadérů a jejich realizaci. Pro příklad : frajer se rozjede v sanitce z přelomu 80 a 90 let, vyjede na nájezd, vylítne a nacamrá to rovnou do postavenýno návěsu od kamionu :D WTF? :D kde tohle člověk uvidí.? a hlavně jeho hlava následně zapasovaná mezi volantem a traverzou z návěsu? fantazie :D

plakát

Američtí lovci odměn (2003) (pořad) odpad!

Jako obvykle velmi přitaženo za vlasy. Agenti jsou panoptikum zakomplexovaných idiotů, které pravděpodobně nevzali do žádné z mnoha a mnoha federálních ani místních úřadů. A proto si vzali do hlavy poslání ,šikanovat bílou lůzu a přistěhovalce, provádět na nich přehnané zákroky a následně jim vtloukat do hlavy svoje pičovské teorie o nakládání se životem po cestě autem k soudu. Doporučuji shlédnout jeden nebo dva díly, pokud jste fanoušky South park a podobných úletů... zdařile parodují skoro všechny podobné REALITY (:D) show.

plakát

Auto jako léčka (2007) (pořad) 

Jako obvykle trošičku přitaženo za vlasy americkou produkcí...Pachateli jsou ve většině případů afroameričané, hispánci a v minimálním množství příslušníci bílé lůzy. Mnohdy se jedná o recidivisty, crackheads a heroinheads, takže je to skutečné panoptikum :D policisté hláškují, až to začíná být postupem času nepříjemné a ponižování už tak hloupých negrů časem člověka omrzí.

plakát

Baader Meinhof Komplex (2008) 

Tohle bude první film, který uvidí mé děti. Chci z nich udělat lepší generaci R.A.F, než je ta naše a byla ta před námi. A zase budou lítat zápaďacký kavárny, budou se unášet generálové (tentokrát to snad nebude jen možnost tréninku pro pologramotný a nezkušený Makaronieri, Schutzstaffel 9, turecký kommančeros a podobný hnoje) a bude se vpadat na zasedání OSN, budou lítat vlaky a ve vzduchu se zdravit s padajícíma letounama King David air.. víte, proč to ti lidé dělali? Protože měli koule. A měli ty největší koule, protože věděli, že na to nemají. A voni do toho šli prsama !

plakát

Ba xian fan dian: Ren rou cha shao bao (1993) 

Tleskám vestoje..! sice sám v prázdné místnosti, ale přesto musím. Nemám sice nakoukáno tolik, jako zdejší studnice moudrosti, nicméně takové vyvrcholení filmu jsem ještě nekonzumoval a pořádně mi hejblo se žrádlem.. ale to přesně chci! Delikátní kus, který si dovoluji označit: Das beste aus besten.

plakát

Blackaria (2010) 

Giallo prvky jsou ve filmu opravdu markantní, nicméně kamera boří uplně celou koncepci. Jako znalce porna mě velmi irituje, že celý film vypadá jako z produkce Marca Dorcella a jeho napodobitelů. Bohužel, kvůli tomu jsem tento film překusoval velmi těžko. Nepůsobí to na mě jako sen, ale jako horší erotický film. Musím ale uznat, že gore sceny jsou velmi povedené a hubený coury taky nejsou k zahození.

plakát

Black Bullet (2014) (seriál) 

Maximálně to na mě funguje, charaktery mě neuvěřitelně baví a celé to šlape skvěle. Malou ultimátní fighterku co se rozhodne dělat všechno proto, aby se stala Vaší manželkou chce snad každý chlap. A kdo říká, že ne, je ještě větší úchyl a blázen, než Hiruko Kagetane :D

plakát

Boku no Pico (2006) 

Yaoi je žánr ve kterém jsou i větší hardcore, než tady ta romantická veselohra. Vím, že je to za lajnou uplně všeho, ale proč jinak by to člověk sledoval? Musíte za tou spoustou laškování vidět pointu. Navíc autoři dodávájí odhalení point na svých a fanouškovských stránkách. Dozvíte se, že je zde řešena problematika aids homosexuálních prostitutů i když se o tom ani necekne a jen se hopká a prcá. Musel jsem hodně pít, když jsem sledoval tyto série. Neuhnout pohledem při pedofilních XXX hardcore všecko scénách bez cenzury je těžší, než se koukat na to jak si dvě asiatky serou a blejou do huby a pak je oprcá jednonohý bezdomovec s břitvou místo péra. Ale ve svém žánru je toto opravdu slušná práce. 5 hvězd je plně oprávněných, věřte mi. Možná by někdo chtěl, aby ty děcka šukal nějakej pořádnéj hasič. jenže on to nebyl hasič..tak odpad

Ovládací panel