Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (103)

plakát

Narušitel (2019) odpad!

Konečně i náš filmový průmysl má režiséra formátu Uwe Bolla.

plakát

Ona je tady šéf (2017) (pořad) odpad!

Ne, ona mele na youtube úplný sračky. Problém je, že spousta lidí si myslí, že je komička..ale ona není!!! není komik !!! ona jezdí radit lidem jak mají žít, ona to myslí vážně!! Je to komička asi jako stará Štiková.. Todle je morbidně obézní čokoládová psychopatka, která hrotí uplně všechny kolem sebe a lidi na ni reagují jako kdyby za ní stál někdo s brokovnicí a měl povel upálit hlavu každýmu, kdo nebude poslouchat její brutální příkazy. Manžela jí dělá regulérní cracker k jehož projevu musí přidávat titulky, protože jeho akcent je velmi...osobitý..? Na youtube zhlídlo její videa přes 25 milionů ? Mám pravděpodobně jiný youtube, nebo to je minimálně desetinásobně přemrštěná suma.? Reality TV ? Realita, kde se lže a inscenuje je tak skvěle absurdní, že se tím musím prokousávat dál a dál, abych zjistil kam až sahá tahle degradace slova Reality. A to, že to vysílá TLC ? Není to náhodou zkratka The Learning Channel? co se mám naučit? nevěř ničemu, co nevidíš na vlastní oči...

plakát

Vybrala si mě vražda (2017) (seriál) 

Nebyly to žádné zatrolené hlavolamky a rozkrývalo se mu to uplně pohodově, dobře pro něj tenkrát. Případy jsou jednodušší, na IDXtra uplně pohodově naservírované.. bez tísíců zdrcených lidí, katastrofických scénářů a šikanování ve stylu kokainisty Chrise Hansena.. Občas si maličko ten chodící stín tahá tričínko, ale na poměry kanálu, je to skromný mužíček. Ta dramatizace je líbívá, profesionální a vypadá to všechno poklidně, dokumentárně. Nic se nepřehrocuje do nebetyčných rozměrů, vyberou se sympatičtí herci pro dramatizaci a najednou člověk už nemusí hulvátsky nadávat a rozčilovat se. Případ Palba do vlastních řad je spíše třístárová *** ale jinak to vidím na 80%, snad to nebudu přepisovat.

plakát

Časopis People vyšetřuje (2016) (seriál) 

V porovnání s tím hnojem, co servíruje divákům ID Xtra je to relativně povedené, epizoda Sériový vrah z Long Islandu byla možná tříhvězdičková.. Ale.. Nelíbí se mi přístup, který láká šokujícími fakty a blá blá blá... Půlka z věcí nedává smysl, pokládat si kriminalistické otázky (pokud nevíte co znamená tento pojem, možná Vás to doopravdy chytne) je uplně zbytečné. Prostě vyšetřovatelé jsou v koncích, stopa dávno vychladla a co teď? S fanfárami přijde tato reklama na People magazine (chápu jakékoliv snahy zastavit úpadek tištěného slova) který téměř garantuje pikantní fakta, mrazivé okolnosti, blá blá blá. Následuje pouze rekapitulace za vydatné podpory dramatizace a samoúčelnosti. Nic nového se nedozvíme, People s ničím nepohne. Naopak, nenazývá věci pravými jmény.. vyšetřovací verze se tu prezentují jako obvinění a celé to na mě působí jako náznak toho, že média jsou mocnější, chytřejší a prostě tak nějak lepší, než OČTŘ. Policie totiž nemá žádný zájem a hlavně schopnosti něco objasnit :D ale jakmile se do toho vloží kabelovka, tak nám pravda začne vylejzat :D leda hovno

plakát

Duchové Shepherdstownu (2016) (seriál) odpad!

Úvodní slovo šéfa policie: ,,Můžete se na to zeptat kteréhokoliv obyvatele..toto je město ve kterém straší nejvíce v celém státu. Když nám volají je z jejich hlasů slyšet hysterie, tyto věci jsou opravdu skutečné. Za svých 35 let praxe jsem nic podobného neviděl. V poslední době počet podivných hovorů velmi vzrostl... je jich tolik, že je nimi naše oddělení úplně zahlcené !!!!!!!!!!!! A tak jsem musel udělat to, co žádné oddělení nikdy ještě neudělalo. Sestavil jsem tým nejlepších vyšetřovatelů paranormálních jevů ve státě, aby nám s těmito nezvyklými případy pomohl." Jsem asi mírně úzkoprsý, ale není tohle náhodou tak totální pičovina? a servírovaná jako dokument ? Pozměnily jsme prej jména a obsahuje to dramatizace? To už neexistují žádné hranice soudnosti? Veselá RIMIKINO, ty jsi tomu dala 5 hvězd? tvoje buranská emoční nestabilita ti nedovolila zaznamenat, že z tebe hned v první minutě začnou dělat uplnou kundu?

plakát

Sami s duchy (2016) (pořad) odpad!

Tak tohle je opravdu ta největší zhovadilost a zprznění ze všech zhovadilých zprznění... a to jsem nějakej (!!!) znalec v tomhle oboru :D Na Long Island médium se dá alespoň koukat jako na reklamu na Lybar, nebo co si to ta píča stříká na palici.. Po trestním stíhání Rescue Mediums volám stále a snad se jednou dovolám.. Vážení přátelé, na tuto fekálii ale neexistuje žádný metr. Vlastík Plamínek by se měl vydat na vražednou stezku a vykonat alespoň jednou něco kloudného, protože se musí i on cítit trapně, když je jeho branže takto mrvena...copak všichni duchové, křišťálové koule, karty, kůstky, lógry od kafe a podobný pičoviny mlčí a tím pádem souhlasí s jejich znásilňováním? Vlastíku! kdo jiný, když ne ty? Kdy jindy, když ne teď? Prosím, začni zabíjet. Ihned !

plakát

Celníci v akci (2015) (pořad) 

Pokud se bude Reality TV ubírat tímto směrem, bude to v podle mě naprosto v pořádku. Většinou jsou to banální plané poplachy a překročení směrnicí a limitů (provázené nenásilným poklidným procesem zabavování a flastrů ale přece jen Irové nejsou Angličané ani Australani, který si nechávají v podobných profesních pořadech ,relativně srát na hlavu) ale to dokazuje, že například psy Irských celníků jsou velmi kvalitně připraveni (jako kynolog vím o čem mluvím) a vyčuchají i dvě tabletky Modafenu na dně batohu. (ačkoliv znal jsem psy, kteří v kanále vyčuchali jeden Ibalgin). Zavede to člověka do prostředí rozmanité a pro mne zajímavé práce, kterou vykonávají Irské celní orgány striktně, svědomitě a občas vtipně.

plakát

Hitman: Agent 47 (2015) 

Říkal sem si, že koukám na nejlepší film co Uwe Boll natočil! a pak pořádně koukám co xindl to kur.. pojem Hitman a von to ne-e Uwe Boll. :D prase.