Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (103)

plakát

Málem mi to prošlo (2010) (seriál) odpad!

Omnoho lepšie ako slovenská variácia Najväčšie kriminálne prípady? Ano, proč se podívat na pravdivý dokument, když můžeš sledovat tuhletu sračku.. debile vole :D Nikomu, kromě jedné zlodějky identity to neprocházelo ani za hovno. Že někdo dlouho uniká spravedlnosti neznamená, že mu to kurva prochází :D :D Není to ani o útěcích z vězení, proč to tedy píšeš do komentářů slaninko? vy ty věci vůbec nesledujete, než sem jdete vyzvracet?

plakát

Pokrevní příbuzní (2012) (seriál) 

Podivné příběhy, kostrbaté, klopotné.. Selský rozum diváka je atakován píčovinama jak dělo úplně v každém díle.. nedej bože, hledat v tom logiku.. Všechny spáchané vraždy na světě nejsou zajímavé, opak je pravdou. S tímto faktem je třeba se smířit a ne to vyvařit, pozměnit fakta (to aby divák náhodou nedostával něco reálně reálného) a pod tlakem se to nažene do kabelovky. Jako zvuková kulisa pro hospodyni je to ideální.. ale i ta se tam bude občas hledat a nenajde se, naopak se bude sama sebe ptát, jestli z ní občas nedělají náhodou tak trochu kundu..

plakát

Místo činu - Moltke (1988) (epizoda) 

Úžasná epizoda. Libuje si ve večeru, hnusných vánocích a taky troše toho západního špásu. Parťáctví se otřásá v základech, ale Tanner má perk: Zhmotni se někde v okamžik, kdy Schimanski už mele z posledního. Jejich problém to neřeší, ale jede se dál.. Schimaski se může dál vtírat, vloupávat, být mimo službu a ožralý, svéhlavý,...prostě klasika. jo a pokud někdy uvidíte píčovskou kokotinu Wolfuv revír, tak si na tento díl nepochybně s nostalgickou slzou vzpomenete. Po epizodě Zabou můj osobně nejoblínější.

plakát

Hitman: Agent 47 (2015) 

Říkal sem si, že koukám na nejlepší film co Uwe Boll natočil! a pak pořádně koukám co xindl to kur.. pojem Hitman a von to ne-e Uwe Boll. :D prase.

plakát

Stíny (2014) (seriál) 

Bez váhání 10/10! je to přesně to co je potřeba vidět, pokud se chceš dozvědět něco málo o další mafii z další země s povolenýma opratěma... Surové, střízlivé, reálné, řemeslná filmařina. I rumun dokáže fungovat, když je nad ním bič produkce HBO. Za zmínku stojí velmi nesympatické herečky, které se postupem času stávájí středobodem myšlenkových pochodů na téma: Ty vole... ja bych ji normálně tu p..u škaredou op...al ! :D

plakát

Zvrhlé panství (2015) (seriál) 

Naprosto božské, přesně trefa do černého. Cynismus nejhrubějšího zrna, skoro mne zaráží, že je tenhe masakr z dost puritánské ameriky. Láhudka, další řady chceš!! Nerozumím těm bláznům, co tomu dávaj odpad... je to čistý zlato!

plakát

Mogadišu (2008) (TV film) 

Das beste aus besten. Učební pomůcka, žádná ujetina. Stísněnost, strach a pot.

plakát

Staromódní Vánoce (2010) (TV film) 

Nekoukatelné, těžko se tím člověk prokousává (nezaměňovat s proklikáváním). Velmi podivný střih, kamera vypadá, že se bude chovat vlezle, ale pořád se k tomu nemůže odvážit. Co dodat..? Bejt Bissetový o sto míň a mě o sto víc...