Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Utajený šéf (2018) (pořad) 

Obecně tato "show" je blamáž.  Může to fungovat ve společnosti, kde ani netuší, že mají nějaký management. Ne u malé firmy, kde se všichni znají.  Asi bych se zastal účastníků. Myslím, že všichni musí tušit, o co jde (ano, typický divák bude i typický zaměstnanec, co tady vídáme) Na jejich místě bych to zahrál taky. Protože na konci mám jeden pracovní den minus a dostanu třeba štanglu vysočiny a poukaz na hodinu jízdy v Mustangu ze Slevomatu.  Za mě by tohle bylo fajn, pokud by najali herce, dali mu skrytou kameru a pustili ho to fabriky.  Pak by to možná nebylo ani vysílatelé a nikdo z nich by tam už nepracoval.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Ok. Dal jsem tomu šanci. Krev, kecy, koitus, kozy, krev a napínák na konec. Nic extra, vůbec nic extra.

plakát

Spider-Man: Paralelní světy (2018) 

Americkej komiks ve tvaru filmu. Nevím, jestli to je zrovna 50x nejlepší film, ale je to dobrý.

plakát

Mucho Dinero (2017) 

Od doby, co je Daník u Mountfieldu, tak se ho přestal mít rád.

plakát

Robin Hood (2018) 

Další nesmysl s plakátem jak od Hunger Games.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Nechápu, jak to může mít tak vysoký hodnocení. Už Vám schází další shlédnutí Zkrocené hory? Nebo je to tady samá bukva? Ten film je sračka o tom, jak si to dvě homoklády rozdávají a u toho jedna z nich zazpívá. Za mě skoro odpad, ale hvězdičku kvůli skupině jako takové.

plakát

The Doors: Live at the Bowl '68 (2012) (koncert) 

Přehlídka smažení všeho druhu a typů. Jo a taky hodně hipíků. Není to špatný, ale už jsem z toho vyrostl.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) 

Má smysl to nějak komentovat? Hvězdičku dávám za to, že jsem se na to díval přežranej a miskou cukroví na stolku, ze které jsem co 15 vteřin bral jeden až 2 kousky a dával si je do pusy. Tam probíhal proces pomalejšího žvýkání, kde pak výsledná hmota putovala k salátu, rybě, řízku, chlebíčkům, několika figurkám ukradenejch děckám ze stromku, další rybě a dalším řízkům a protože nejsem prase, tak jsem to zapíjel dietní pepsi. Ooops...pardon, to vlastně není o této pohádce, ale hodnotu obsahu to má stejnou.

plakát

Aquaman (2018) 

DC jede. Furt máte samý Avengers, ale tohle je prostě dobrý

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Uslintaní, bydličovesklepěumatky fňukny. To, že nechápete Promethea a ani tohle, ukazuje jen a jen na to, že většina z Vás chodila do zvláštní školy a cestu jste měli namalovanou na papírku, kterej byl strčenej ve folii, aby se nerozmočil ve Vaší kapse, když jste to zrovna nestihli na záchod nebo z jakýhokoliv dalšího a jinýho důvodu. Tento film je dobrej a přesně splňuje to, co jsem čekal po filmu Prometheus. Hlavně že jste naprosto odvaření z Vetřelce...