Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Aquaman (2018) 

DC jede. Furt máte samý Avengers, ale tohle je prostě dobrý

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Nechápu, jak to může mít tak vysoký hodnocení. Už Vám schází další shlédnutí Zkrocené hory? Nebo je to tady samá bukva? Ten film je sračka o tom, jak si to dvě homoklády rozdávají a u toho jedna z nich zazpívá. Za mě skoro odpad, ale hvězdičku kvůli skupině jako takové.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) 

Má smysl to nějak komentovat? Hvězdičku dávám za to, že jsem se na to díval přežranej a miskou cukroví na stolku, ze které jsem co 15 vteřin bral jeden až 2 kousky a dával si je do pusy. Tam probíhal proces pomalejšího žvýkání, kde pak výsledná hmota putovala k salátu, rybě, řízku, chlebíčkům, několika figurkám ukradenejch děckám ze stromku, další rybě a dalším řízkům a protože nejsem prase, tak jsem to zapíjel dietní pepsi. Ooops...pardon, to vlastně není o této pohádce, ale hodnotu obsahu to má stejnou.

plakát

Robin Hood (2018) 

Další nesmysl s plakátem jak od Hunger Games.

plakát

Spider-Man: Paralelní světy (2018) 

Americkej komiks ve tvaru filmu. Nevím, jestli to je zrovna 50x nejlepší film, ale je to dobrý.

plakát

Utajený šéf (2018) (pořad) 

Obecně tato "show" je blamáž.  Může to fungovat ve společnosti, kde ani netuší, že mají nějaký management. Ne u malé firmy, kde se všichni znají.  Asi bych se zastal účastníků. Myslím, že všichni musí tušit, o co jde (ano, typický divák bude i typický zaměstnanec, co tady vídáme) Na jejich místě bych to zahrál taky. Protože na konci mám jeden pracovní den minus a dostanu třeba štanglu vysočiny a poukaz na hodinu jízdy v Mustangu ze Slevomatu.  Za mě by tohle bylo fajn, pokud by najali herce, dali mu skrytou kameru a pustili ho to fabriky.  Pak by to možná nebylo ani vysílatelé a nikdo z nich by tam už nepracoval.

plakát

Mucho Dinero (2017) 

Od doby, co je Daník u Mountfieldu, tak se ho přestal mít rád.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Uslintaní, bydličovesklepěumatky fňukny. To, že nechápete Promethea a ani tohle, ukazuje jen a jen na to, že většina z Vás chodila do zvláštní školy a cestu jste měli namalovanou na papírku, kterej byl strčenej ve folii, aby se nerozmočil ve Vaší kapse, když jste to zrovna nestihli na záchod nebo z jakýhokoliv dalšího a jinýho důvodu. Tento film je dobrej a přesně splňuje to, co jsem čekal po filmu Prometheus. Hlavně že jste naprosto odvaření z Vetřelce...

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Pln očekávání sem šel v tomto roce do kina a právě na SW. Po prvních 40 minutách sem si říkal proč jsem to udělal. Ti, co píšete, že to je super, že jste fanoušci a spol, tak jste asi úplně mimo a nebo moc fetujete. Byla to jen vykrádačka poctivých prvních dílů, ale přesná. Je fakt originální postavit naprosto stejnou hvězdu smrti, jen větší a ještě originálnější je, že se zase musí někdo trefit do prostřed něčeho. V rámci gender revoluce žádnej Yoda, ale jakási coura, která před pár dny sbírala plechy, o ničem jako Jedi nikdy neslyšela a za pár desítek minut je z ní Jedi jak prase a dává na prdel nejvetšímu záporakovi v dějinách Twilight. Tomu klaunovi scházelo jen pár třpytek v ksichtu. Další věc co sem nepochopil byl jeho retardovanej pseudohomo světelnej meč. Proč?! Pokud je toto věc, co má přiblížit tento film mladšímu publiku, tak ať si mladý publikum nasere a táhne na svoji dementní diskotéku. SW jsou fenomén a tady tím se to jen zprasilo. Doufám, že další SW budou lepší a nebude to jen nějakej remake, kde už bude hrát houf feministek, Impérium se přejmenuje na teroristárium a pokud bude hlavní postava muž, tak nebude černej. 3 *** jen za efekty, Hana Sola a 2 klasický roboty

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Je mi jedno, co kdo o tom říká. Marv je jednoduše malej Hulk a všichni máme rádi Hulka (a tiramisu). Na tento film jsem se těšil od doby, co bylo echo, že bude a nezklamal. Atmosféra mysteriozní a je velká škoda, že takovýchto filmů není víc.