Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (2 268)

plakát

Případ Stodolovi - První nález těl (2024) (epizoda) 

O tomhle případu už bylo řečeno hodně a první díl toho moc nového nepřináší, ale Vančura je srdcař a podle toho dokument vypadá - má to tempo, napětí i dobrou dramaturgii. Stojí za shlédnutí, i přes opakování známého. Zaujmou snad jen nová svědectví obyvatel vesnice, kde vraždili.

plakát

Pán prstenů: Dvě věže (2002) 

Prodloužená verze je naprostý top. Skvělý díl, dokonalé filmové trilogie. Bez chyb.

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Ostře sledované UFO (2024) (epizoda) 

Námět pecka, ale chybí tomu lepší režie. Je to dakové disfunkční. Přesto mě Macháčkovi hlášky pobavily a celkový příběh moc fajn. Bavilo mě to, i když chyb tu je fůra.

plakát

Manželé Stodolovi (2023) 

Překvapivě pojatý film o jedné z nejhrůznějších dvojic v české historii. Tvůrci vsadili na psychologii obou protagonistů, kteří svou roli zvládli skvěle, zatímco kriminalistická linka je velmi upozaděna. Filmu ale podráží nohy určitá dějová topornost, kde chybí více napětí, silnějších scén. Já se ke konci neubránil zívání.

plakát

Krotitelé brouků (1996) 

Viděno na Otrlém divákovi 2024. Hrozná hovadina, což se dalo čekat, se stále geniálním live dabingem. Byť ze všech live dabingů co jsem u Otrlce viděl, asi nejslabší. Samotný film je prostě komedie s divnými herci a divným hmyzem, jehož strašidelnost je na bodu nula a bizarnost na stovce.

plakát

Pixely (2015) 

Nevtipná slátanina se skvělým nápadem, který zpracovali diletanti. Sandler hraje na volnoběh tutéž postavu co už předtím stokrát a Monaghan už teda nepůsobí úplně ve formě.

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Cesta ke světlu (2024) (epizoda) 

Jeden z nejlepších českých seriálů. co jsme kdy viděl. A to zejména po herecké stránce i stránce scénáristické. Už se těším na další případ.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 8 (2024) (epizoda) 

Tahle série se moc nepovedla. Ani po dějové stránce ani po té humorné. Prakticky se zapomnělo, o čem první série byla - o ranním vysílání. Teď už to byla spíš podivná vztahovka, která neměla hlavu ani patu a ze sympatických postav udělala blbce.

plakát

Kronika rodu Spiderwicků (2008) 

Docela milá pohádka nebo spíš fantasy pro mladší publikum, ale aniž by vyloženě týralo to starší. Na tu dobu jsou tu velice povedené triky a nápadité scény, smaozřejmě vycházející s knih. Pohodová oddychovka, kde se pořád něco děje.