Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Pořady (9)

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

sláva, konečně něco na co se těším v televizi. Po dlouhé době pořad, který mě zaujal a baví. Zdeněk je skvělým kuchařem i bavičem a z pořadu Ano šéfe dělá fantastickou i poučnou zábavu. Jsem Primě za tento pořad vděčný a doufám, že na obrazovkách dloho vydrží. Těším se na každý další díl...

Na nože!

Na nože! (2010)

Ano šéfe bylo nápaditější a divácky jistě zajímavější. A hlavně byla první reality show, která opravdu něčím konkrétním společnosti přispěla. Na nože! je už spíše klasickou reality show, kterých jsou desítky a desítky. Důvvod proč dávám 4* je Zdeněk, který je prostě osobnost s velkým O. Po druhém díle musím říct, že mě pořad nenudí, baví a těším se na další. Ale přeci jen mi Ano šéfe imponovalo více, bylo komornejší a ne tak velkolepé a rozmáchlé, to mi Češi dle mého tolik rádi nemáme :-)

Show Jana Krause

Show Jana Krause (2010)

Trošku slabší než to bývalo, ale pořád jeden z TOP pořadů vysílajících v Česku. Kraus má pořád co říct, i když už to není taková pecka jako dřív. Rozhodně takovýto formát na TV patří.

Rozmarná léta českého filmu

Rozmarná léta českého filmu (2010)

Viděl jsem již deset dílů, jsem tedy přesně v polovině a musím uznat, že snad žádný dokument mě ještě nikdy tak nebavil a netěšil se na každý jeho další díl. Dozvěděl jsem se spoustu zajímavých postřehů, objevil mraky zapomenutých či přehlídnutých snímků české kinematografie. Super!