Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční

Recenze (51)

plakát

Saw X (2023) 

Škoda toho divného konce, od naivne "necekane" rukojmi a trizneni, pres trest osoby a obtiznosti hry, ktera si to zaslouzila nejvíc.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Na můj vkus se stridaly skvele originalni zabery a myslenky predavane filmem s tuctovymi kycovitymi zabery, ktere bezne vidite v kriminalkach. Takze jsem tak trochu zmaten, avsak davam vyssi hodnoceni za zajimavy zanr Sci-fi vytvoreny CZ, SK, PL

plakát

Čtyři lvi (2010) 

nápad originální, ale vyplnit 98 min jen přípravou na teroeristický čin a dialogy s tím spojené tuto stopáž neunesou.

plakát

K tabuli! (2022) (pořad) 

To jeto nejlepší představení kandidátů, moc milé a moc jsem si to užil. A to většinu klusákových věcí spíše nemusím, ale tohle je bezkonkurenční. Nízkému skóre moc nerozumím.  Minus hvezdicka je za predpripravene otazky, ktere se tvari jako vymysly deti.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Tak trochu zklamani. Sazka na jistotu. Vizualne hezke i animace, ale obslehnuta jednicka v jinem vodnim ekosystemu, sceny jedna k jedne - rebelie a vzpoura autoritam, trotl se uci prezivat v jinym prostredi, lide zas otravujou na Pandore a pro zisk drancuji planetu. Pridejte inkluzivni zapletky epilepsii, vice zen na stranu zla,.. Zrada cloveka, zvrat bojoveho zvirete. Pro mne predikovatelny pribeh.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Tato slaďárna není žádný Bond a navíc smrt takového symbolu mohla být ikoničtější,                                     Málo suchého britského vtipu Sice jen trochu progresivni na dnesni,                                                               Zapadni extremni ideologii - chyběly elektroauta a travestiti, rasove ovsem uz velmi "vyvazene".                            Do popkultury stereotypu zla vedle Rusáků, německy mluvících nácků vstupuje asijská tvář.

plakát

StandaShow (2017) (pořad) 

Prukopnik rozhovoru na youtube, rana tvorba byla uvolněná, příjemná, amaterská a velice osobní. Později stále zajimavé rozhovory z nového studia, nicméně postupně kvalita upadá a dle mého hosti zajimavý nejsou (tedy tak 1 ze 4 je zajimavý), vzdaluje se mému gustu. Kdysi názorový střet se Stigurem byl báječný. Postupně přecházím ze ctyr hvezd na dve, kvuli změně formátu a výběru hostů.

plakát

Pelíšky (1999) 

dobre natoceny film, ale nechapu proc je vysilany tradicne o Vanocich. Vzdyt to jen znici pohodovy cas svatku.

plakát

I am fishead (2011) 

vizual nadherny, i zacatek jeste dobry, pote už nuda a fakta o ničem

plakát

Miliony nebo bankrot (2020) (pořad) 

Fajn namet a zpracovani, nekdy pochybuju o autenticite, takze 4*