Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Deníček (4)

Avengers - Age Of Ultron

Marvelovka, která je prostě boží! Parádní komiks, který mě bavil! Efekty jsou mysteriozní a nemohl jsem se vynadívat. Záporák je perfektní, avšak druhá stvořená postava ještě lepší. Člověk od ní jen čeká víc, když Vám jí tak vychválí. Přibilo nám víc Avangerů , ale kluk co umí rychle chodit? Ne, ne tudy cesta nevede. Ale jeho sestřička, jooo to je paradička. :) Voňavka tento film!

 

Dávám si plakát. :)

Avengers - Age Of Ultron

Rivalové

Našel, nebo vynalezl snad někdo stroj času? Je možné že je někdo tak podobný jako jsou herci ve filmu Rivalové na skutečné závodníky Formule 1? Film u kterého jsem brečel od 3. minuty. Neptejte se mě proč, ale je to tak. Napětí, Závist, Hněv, Sex! Takový film jsem chtěl a mám ho! Husí kůže mě doprovázela po dobu 117 minut tohoto luxusního drama. Zapůsobilo na mě prostě vše co mohlo. Rivalita Hemswortha a Bruhla je neskutečně přenesená na mojí velkoplošnou obrazovku a já tam sedím na tribuně a řvu HUNTE JEĎ! Zážitek za 5 z 5!

Rivalové

Kmotr

Po právu považuje Americký filmový institut tento filmový orgazmus za nejlepší snímek všech dob. Neskutečné herecké představení Marlona Branda a Al Pacina mě otevřela pusu že jsem musel sníst za těch pouhých a neskutečně krátkých 169 minut nespočet much. Neuvěřitelně zfilmované Gangterské gala představení kde nechybí zkrátka nic. Snad jen dalších 169 minut. Děkuji za zfilmování bestselleru Maria Puzoa. "Jen" 3 oskaři ?

Kmotr

Temný rytíř

Pro mě nejlepší Batman všech dob. Ať si říká kdo chce co chce. Nepřekonatelná role Heatha Ledgera mě tak zachytila že jsem si po filmu na ovladači zmáčkl tlačítko <- tuning a 152 minut jsem si dal znovu. A jenom sem se ptal je ten život spravedliví? Já chci pana Ledgera snad i jako Batmana samotného a to v dalších 5. snímcích. Bohužel! Film je na Blu-ray v mé filmotéce a je hned za Temným rytířem a Temným rytířem. Jdu si ho pustit znovu!

Temný rytíř