Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (99)

plakát

Cizinec (2020) (seriál) 

Taková spatlanina, ze které nakonec stejně nic nevzejde. Jakoby to bylo spíchuté horkou jehlou a honem předhodit divákům. Hlavně kasírovat prachy za natočení. Za mě zklamání.

plakát

Westworld (2016) (seriál) 

První řada mě celkem nadchla, i když si myslím, že to mělo větší potenciál, který zůstal nevyužitý. Druhou řadu jsem přetrpěla, protože už tam snad chyběl jen Yetti a ufo, jinak tam snad bylo od všeho něco a bylo to přeplácaný až až. Třetí řada začala celkem slibně, ale od nějakého pátého dílu to stojí za starou bačkoru a ač tohle slovo obvykle nepoužívám, tak je to pěkná srajda. Nevím na čem tvůrci a scénáristi jeli, ale musel to bejt hustej matroš a je to neuvěřitelná spatlanina. Takže 1 řada s odřenýma ušima za čtyři hvězdy, druhá řada slabý 2 hvězdy a a 3 řada mě v podstatě už vůbec nezajímá a sledovat to je čiré utrpení, takže to hodnotím jako odpad...

plakát

Ozark (2017) (seriál) 

K seriálu jsem se dostala úplnou náhodou, trailery jsem ani neviděla. Vlastně jsem ani nevěděla, do čeho jdu, ale už od prvního dílu se stále něco děje (ne jako seriál, kde si musíte počkat několik dílů na akci a neustále oddalují dění) a shlédla jsem všechny tři řady světelnou rychlostí. Bateman mě překvapil - vůbec bych řekla, že výběr hlavních postav byl povedený (i když mě některé na začátku dost štvaly) a fakt jim to teď všem žeru :-) Nejvíc mě bavilo, že děj není předvídatelný a kdykoliv se může stát cokoliv - a že se toho dělo dost. Hlavně třetí řada mě ke konci dost rozsekala. Jen v první sérii mě silně nebavili ti agenti a jejich románky. To byl děs.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) - Série 4 (2020) (série) 

Už je to takové trochu ohrané téma - nejlepší na tom je, že velitelem skupiny je vždy mega magor. Ale na pátou řadu jsem zvědavá dost.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) - Série 3 (2019) (série) 

Celkem si to drží dobré a napínavé tempo, jen mě tam silně nebavila "Inspektorka" - Profesor ji neměl tahat s sebou (ani nikam jinam)

plakát

Papírový dům (Netflix verze) - Série 1 (2017) (série) 

Naprostá pecka - stále se něco děje, není to předvídatelné, každý díl je napínavý a jsou tam zvraty, bez kterých by to byl jen další nudný seriál!

plakát

The Morning Show (2019) (seriál) 

...že bych z toho chrochtala nadšením se říct nedá, ale co není, může být. Pokud mě do konce série seriál zaujme víc než doteď, samozřejmě hodnocení změním. Ale zatím se to zdá být mnoho povyku pro nic. Aniston teda podle mě není bůhvíjaká herečka, což mě zklamalo.

plakát

Přes prsty (2019) 

Vážení a milí - asi takhle: je mi úplně u pr(zadnice), že to byl jednoduchý děj, ale já jsem se fakt nasmála. Mně je prostě Kolečkův humor blízký a jsem ráda, že se konečně po dlouhé době, kdy se cca 20 let ve filmu nic moc zajímavého nedělo, našel někdo, kdo umí natočit komedii, u které se člověk zasměje. Protože žánrem komedie se sice honosí kde co, ale nezasmát se kolikrát ani jednou za celý film, to je fakt maso. Takže kdo se chce pobavit doporučuji, kdo nemá smysl pro humor a hledá něco oduševnělého, tak si přečtěte nějakou knížku :-)

plakát

Westworld - Dveře (2018) (série) 

Druhá série byla otřesná. Vypadalo to, jako by děj psala banda feťáků a jednotlivé díly natáčeli začínající studenti filmové tvorby, kteří se ani neobtěžovali si zjistit, co se dělo v předchozích dílech. Zmatek nad zmatek, chyby, už tam snad chyběl jen Yetti... Větší spatlaninu jsem ještě neviděla. Jak se mi líbila první řada, tak druhá byla za trest. Začátek třetí řady ale vypadá, že už to snad zase bude stát za to :-)

Ovládací panel

Fanklub

(1)