Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Recenze (23)

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Už ze začátku to ve mě vyvolávalo pocit, že se tu někdo snaží o těžkou kopírovačku klasické americké produkce kde je hromada sprostých slov doprovázených nějakým tím ublížením na zdraví. A taky se mě to potvrdilo. Bylo to i v pár momentech celkem vtipné. Jak se kriminálník a jeho tupá kurva co touží po tom aby ji koupil více mletých PET lahví na vylepšení koz dozví, že ji místo bujných nalejváku měl koupit nejdřív mozek jelikož mu lup zakope na staveništi na kterém vyroste tělocvična. A jak se k tomu dostat co? Hmm jsem debil co má 8 tříd základky a tak můžu vlastně jít učit bandu vybělených cikánů co mají respekt jen s tvrdých drog a chlastu a autorita u nich je sprosté slovo. Hmm tak jim dám pokouřit stejným metrem a udělám z nich spořádané německé občánky co nepůjdou bojovat za IS, dílovat fet, nebo si nenechají byt vybavit od sociálky a na život si nebudou vydělávat jen šukem s Hanzem co rád dojčefekál. Jak jsem psal ze začátku celkem prdel. No jenže pak to jde krutě do mínusu :( začne se tam moralizovat a objevovat hodnoty a skončí to jako nějaká posraná Cčková romantická sračka. Blééé. jak se tu už psalo potenciál to mělo a totálně ho to prosralo. Škoda

plakát

Annabelle (2014) 

Myslím, že kdybych oblékl jorkšíra do utěrky zaliskané od krve hodil mu býčí penis k oskusu, zavřel ho do bedny a umístil do staré nádražní budovy a před dveře dal starou orvanou panenku barbie bez ručičky a vydloubnutým očíčkem tak bych s toho byl zalepený daleko víc jak tady s tohodle výplodu pana Leonettiho. Proboda Johne co jsi začal brát za drogy ?! Nebo spíš proč jsi přestal a natočil jsi tohle ?! Doufám, že jediným cílem tohodle díla bylo udělat si ze všech prdel!!!

plakát

Klasik (2010) (amatérský film) odpad!

Seru na to vezmu teploměr strčím si ho do anusu sednu si za bagrem na plot a dáme 2:0, křeček mi uplete svetr a jitrnice skočí do bazénu, a jaké je počasí? Jdu si dát další dávku Xanaxu !!!

plakát

Automobilová rychlovka první modrá (2009) (amatérský film) odpad!

Neee Neee to nemyslíte vážně, že ne pane Veselý. Já byt vašim otcem raději vás při vašem eventuálním vzniku utřu do peřin a nebo hodím raději do kopřiv. S tohodle by spáchala sebevraždu a žiráfí placenta!!! Nic extra proti vaši osobě p. Veselý a nechal bych vás i napokoji v případě, že tohle se vždy obloukem vyhne CSFD.

plakát

Dělej, máme výjezd! (2008) (amatérský film) odpad!

Znásilnění jednotky SDH Honzíkem Veselým, musel vykoupat svého džentelmena v kožené vaně a jít šoustat staré ženy do špinavých peřin. Tolik drog na světě není!

plakát

B*A*T*M*A*N (2011) (amatérský film) odpad!

No jo Honzík Veselý opět nezklamal. Asi si řekl jsem totální neumětel a plodím jen samé exkrementy. Tak nechám něco natočit i svého retardovaného kamaráda Peťu C. No a ten na magnetické tabulce splodí příběh nechá ho ozvučit protékajícím hovnem ve stupačkách panelového domu a nadabovat igráčkem s petardou v prdeli. A šup s tím na CSFD. Opravdu pánové bál bych se to pustit i v té největší retard léčebně v zemi s tím, že by mě po shlédnutí všichni pacienti dostali těžký epilepťák a následnou smrt. P.s. Komu tady provádíte řitní alpinismus? že se to tu vždycky dokáže dostat?

plakát

Musíš to uhasit! (2008) (amatérský film) odpad!

Pochcat hromadu listí a dát to k hodnocení na CSFD? Hmm to chce odvahu a mentálně zaostalý mozek!

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Tak jsem se konečně dočkal a dostal se na tuhle technologicky vyšperkovanou věcičku a musím říct, že mě ani trošku nezklamala. Stručně aneb jak poslat generála do prdele a ocitnout se v poutech v přijmači nechat se navléct do exoskeletu a hůrá do pořádné rubačky s tím, že ani za hovno nevím jak se odjištuje pojistka a mačká spoušť :D abych po haluzi rovnou sundal superškaredého ludráka a získal možnost hrát si s časem a to tak, že si vždycky jen tak chcípnu a probudím se na začátku. No proč ne? že? Začinám zjišťovat, že si můžu vlastně dělat co chci tak se necham sundat jéépem nebo přejet naklaďákem je to přece prdel a o nic nejde. Vlastně zaryl jsem si třísku fňuk fňuk a zlomil nehet při mytí nádobí, kurva honem mě někdo pošlete šňupat hlínu ať to tak nebolí stejně se vzbudím a pojedu repete ;) A proč jsem sakra nešvihnul tu metal lady? Jsem kretén nechám si od ni radši střelit do květáku abych mohl na 150té vyzkoušet jak se jí dostat do pltěk :D A zopakuju si to tolikrát dokud ze mě nebude Segal a všecky budu zabíjet jen pohledem do doby než se banálně vysekám v autě a nějaká kráva mě čenžně krev abych byl v hajzlu fňuk fňuk :( No nic tak 1000x jsem si jen hrál a dělal si prdel tak teď vážně jde tu o koule musím sundat ten posraný svítící rododendrón a opět si hltnout jeho boží krve abych si pak do konce života mohl dělat co se mě zachce. Hmm dneska ten šuk nestál za nic počkej zlato fiknu si žíly příborákem a až chcípnu dáme si to znova a líp ;-P

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Mezi řečí se dozvídám o něčem co se jmenuje Serbuan maunt tak si říkám " Co to kurva zas je?" V hospodě slyším jaky je to megapřísný krvosračkonářez a hromadu keců o tom jak je to brutální, že i pacifistům křehnou semenné váčky. A přitom název připomíná nějakou rubačku z balkánu. Tak sednu a zeptám se mocného strejdy googla co mě na to řekne? Co? Indonesie? No tak co už mrknu na to. Tak pěkně se uvelebit načnout lahváčka a hurá do víru děje. 8-O WFT?! Tak to je masakrální nářez!!!! Lahváč letí pod stůl, rozšiřují se mi zorničky začíná mě to kompletně vtahovat, ty naprosto brutální bojové scény, přestřelky, leveling... tlama mě padá pod stůl a napětím se potah ze sedačky vkrádá do mého řitního otvoru... Po nervydrásajícím finále mám oči jak angorák a tep na max. Prostě naprosto geniální supermegaultragiga nářez jako svině.

plakát

Zátah 2 (2014) 

Musím za sebe říct, že naprostý luxus přesně co jsem očekával... (U dvojek to vždycky začne sračkovatět skrz přidanou omáčku) V jedničce to člověka hned vtáhlo a jen nevěřícně hleděl a slintal si na paty a občas při některých detailních záběrech tak tak zadržoval obsah žaludku. Dvojka to odstartovala až kriminálem (jako taková mini ochutnávka) aby to následně dostala do obrátek bitvou na bahnitém dvorečku kde banda fetek, vrahů a jiných zmrdů vezme žiletky a ostré kartáčky na zuby a začne se to tam řezat v bahně a dozorci to mlátit vumlama po hlavách (VUML= Vulkanizovaný učitel marxismu leninismu). V tu chvíli mě přestalo srát, že se do toho míchá spousta kyd scének s mafiánskýma bosama a tešil jsem se jak babka na důchod na další výživnou scénu kdy se budou řezat achilovky, krkavice, lámat kosti, rozbíjet hlavy o pangejty a zdi. Postupně ubývá keců a krásně to graduje a přibývají chuťovky ala Kladiva, Baseballová pálka, Karambity. hmmmm prostě božííííí. Čekal jsem ze začátku, že mě to tak nenadchne ovšem omyl se naneštěstí dostavil a svou dávku krve a brutality jsem obdržel. Takže 5 jak vyšitých.