Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (151)

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Očekávala jsem víc, trošku zklamání. Zbytečně natažené. Hlavně bych chtěla znát názor, že by bylo možné přijmout do policejního týmu zakového člověka a zvláště do oddělení vražd. Přišlo mi to nereálné.

plakát

Poslední oběť (2023) (seriál) 

Za mě nejlepší od sester Bártů! Výborné hereckè výkony. Jan Dolanský ukázal, že mu role choleriků perfektně sedí. První díl byl asi nejslabší, ale v dalších dílech se děj vyvíjel a napětí střídalo i trocha humoru.  Vrah se sice dál rychle odhalit, ale stejně nás čekalo napínavé rozuzlení celého příběhu. Odpad si série rozhodně nezaslouží.

plakát

Devadesátky (2022) (seriál) 

Seriál potěšil, ale rozhodně se mu dá řadu věcí vytknout. Nerozumím, proč autor udělal z jednoho kriminalisty padoucha, když ve skutečnosti k ničemu takovému nedošlo. Z mého pohledu ději kriminalista, co přešel na druhou stranu, nijak nepomohlo. Očekávala jsem nějaké dramatické situace, ale nic se vlastně nestalo. Je mi divné, že si autor může tak pohrávat. Uvádí skutečná jména vrahů i svědků, ale přitom zřejmě vše neproběhlo, jak je v seriálu vykresleno. Nepovedly se vůbec pohledy do soukromí. Kozák působil jako, kdyby mu na rodině moc nezáleželo a bohužel ani neměl moc charisma. Perfektně sehraná dvojka Plíšek - Tůma byla zbytečně narušená, ale oba odvedli výborné herecké výkony. Od posledního dílu jsem očekávala nějaká dramatické chvíle, ale ani zatčení Kopáče mi moc napínavé nepřišlo. Pokud porovnávám s filmem "Sametoví vrazi", tak v seriálu je sice lépe popsána práce kriminalistů, spíše působí jako dokument, protože charaktery postav se často nepodařilo vykreslit, což se ve filmu "Sametoví vrazi povedlo daleko více.

plakát

Duch - Krysa (2022) (epizoda) 

Začátek trochu moc zdlouhavý a těžko uvěřitelný.Jakmile došlo k přestřelce, začal být děj zajímavý. Především výrazná role Predraga slibuje, že o vtipné i napínavé momenty nebude nouze.

plakát

Osada - Epizoda 1 (2021) (epizoda) 

Seriál hodně pobavil. Všichni herci byli prostě skvělí. Je to hodně o přetvářce a s ní spojených humorných situací.

plakát

Poldové a nemluvně - Noc s háčkem (2020) (epizoda) odpad!

Hrůza a děs. Nejhorší díl, nesmyslný děj, scénky jako z grotesky, raději jsem to přepnula jinam. Nedalo se na to koukat.

plakát

Princezna a půl království (2019) (TV film) 

Vtipná pohádka s trochu rušivou hudbou. Stejně jako pohádka Korunní princ je tento pohádkový příběh plný skvělých herců a hlavně zde nikdo neječí a ani se nepitvoří. Viděl vůbec ten, kdo dál odpad, tuhle pohádku nebo jenom hodnotili štědrovečerní hostinu?

plakát

Sever - Pomáhat a chránit (2019) (epizoda) odpad!

První díl se mi vůbec nelíbil. Nebylo zde žádné napětí, žádná pořádná akce, herci prkenní, špatně vykreslené postavy, těžko uvěřitelné náhody i příběh. Jenom pořád vidíme tu severočeskou krajinu, už by asi měla být někde chráněná. Docela jsem se u toho nudila.

plakát

Zkáza Dejvického divadla - Režisér (2019) (epizoda) 

Možná je originální, když herci hrají sami sebe. Mě ale první díl příliš neoslovil. Zatím nehodnotím, i když jsem neshledala v tomto díle nic vtipného. Nemám ráda přehrávání a tady vlastně nic jiného nebylo.

plakát

Zkáza Dejvického divadla - Zkáza (2019) (epizoda) 

V seriálu byly dva superdíly. Třetí díl o Hurvínkovi mě pobavil a i následující díl s předraženým nádobím hodnotím jako výborný. Ostatní díly mě ale neoslovily. Byly tak šílené, že jsem v tom marně hledala smysl.