Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Animovaný

Oblíbené seriály (8)

Liga gentlemanů

Liga gentlemanů (1999)

Tenhle seriál člověk buď miluje, nebo nechápe, řekla bych, že nic mezi tím. Vyprávět děj je nemožné, jsou to prostě prapodivné figurky, které náhodou bydlí v jedné vesnici. Nicméně, pro ty, kteří ještě neviděli: Nedoporučuji během sledování tohoto seriálu cokoli konzumovat, nechutností je zde opravdu husto.

Mighty Boosh

Mighty Boosh (2004)

Bylo by za pět, ale poslední série má pár slabších kousků. Jinak je to naprostá pakárna a jestli pro nějaké dílo sedí název kultovní, tak je to toto. Není možné se u toho nebavit.

Catterick

Catterick (2004)

Hodně dobrý,ale je jasný, že to není pro každýho. Nicméně, komu se líbila Liga gentlemanů, tak bude určitě nadšen. Hand!!

Takoví normální mimozemšťané

Takoví normální mimozemšťané (1996)

Skvělý seriál, skvělý John Lithgow, na kterém seriál nepochybně stojí, ač i zbytek rodinky je obsazen skvěle. Ač nerada musím souhlasit s tím, že postupem času šel seriál mírně dolů, ale taková tragédie, jak tu někteří naznačují, to podle mého nebyla. I ten nejhorší díl tohoto seriálu je pořád silně nadprůměr. Viděla jsem poprvé před lety, když to tuším na Primě dávali poprvé a po několika letech jsem si to dala znovu v originále. Musím říct, že zkoušku času tento seriál bez problému přestál.