Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (10)

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Ze Sapkowskiho zůstaly jen jména postav a některý zápletky, dost tragédie, asi se Netflix pokusil o GoT a zjevně mu to vyšlo.

plakát

Parazit (2019) 

Tomu řikam masakr ;cD

plakát

Lara (2019) 

Debata po filmu příjemně vybavila jednotlivý momenty a překvapila občas rozdílnejma interpretacema. Co chtěl starej učitel říct hláškou "muj názor přece neni podstatnej"? ;)

plakát

Párty Hárd (2019) 

Kupodivu mě to nešokovalo, zato sledující rozjívilo, vcelku vtipná puberťácká tragikomedie, mohlo to bejt míň očekávatelný ;)

plakát

Karel, já a ty (2019) 

Kdo psal ten scestnej obsah filmu??? Dušan že je Miroslav Faderholz? To je nějaká schizofrenie? ;) Aha, asi mystifikace ;cD Jo, film bavil i provokoval k zamyšlení o životních zkušenostech ;cD A určitý napětí tam rozhodně je :) Debata po filmu fajn bonus.

plakát

Tohle je náš svět (2016) 

rozhodně nestačí ohodnotit to jako "zajímavý" ;cDDD jenže nemam tak intenzivní průpravu, jako postavy dětí, abych z fleku vystihla svý dojmy, což je ovšem inspirující a lehce nakopávací ;)

plakát

Černé zrcadlo - Nenávist národa (2016) (epizoda) 

Sice je to pořád výbornej Black Mirror, ale někteří si všimli - někteří ne (nebo je ignorují?) - určitých nesrovnalostí a nesmyslů (krom logickýho zakrytí obličeje a odhození mobilu, podle kterýho jsou oběti identifikovatelný, i čerstvý data na kdovíjak starým ohořelým disku). Chápu, že hashtageři sami to netušili, ale policie ano. A potěšilo mě setkání s autorem libových švédských knížeček Místnost a Faktura, sympaťákem Jonasem Karlssonem, připomnělo mi jeho návštěvu v Praze ;)

plakát

Nedotýkej se mě (2018) 

Náročně podivnej a vleklej autorskej film. Nějak jsem nepostřehla tu továrnu na výrobu figurin ;cD Vůbec ten Obsah je takovej mimózní, ale úplně jinak než to, co popisuje. Tolik nahejch těl asi taky krom porna (a to naprosto odlišných) v jiným filmu neni.

plakát

Chlapi nepláčou (2017) 

Postřehy, kterými jsem se neodvážila obohatit diskuzi po filmu v knihovně (tam se dost řešilo téma odvahy a aktuálnost potřeby tolerance): - pointa s ukradenými sušenkami na konci mi připadala jako "demonstrace" toho, že ne ze všeho příběh udělá aféru ;) - pokud někomu přišla terapie nevěrohodně rychlá nebo intenzivní, evidentně nezažil systemický konstelace ;cD - trochu mě iritovalo nevyužití některých postav, který tam dělaly jen křoví - ale chápu, že to by jinak měl film mnohem delší stopáž a rozmělnil se