Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Rodinný

Recenze (64)

plakát

Stezka Českem - České Švýcarsko a Lužické hory (2024) (epizoda) 

opět nádhera, opět připomenutí viděného: Hřensko, České Švýcarsko, Labský kaňon...a do toho zas skvělé Jablkoní songy včetně toho mého z nejoblíbenějších-Poslední zvonění... Stále více mne to láká k absolvování komplet stezky,ale kolmo, protože pěšo bych to nedal.

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Copak je to za veksláka (2024) (epizoda) 

No já nevím, jestli od toho někdo čekal 1.oddělení nebo předDevadesátky,případně nějaké Vorlíčkoviny,tak asi ne...Já očekával parodii,která se nebere vážně,a jsem spokojen. Ano,něco by mohlo být krapet jinak, jako u všeho,co člověk, to názor, ale odpad to určitě není, a srovnávat s ordinací...Hejtři,kteří rozcupujou vše od ČT jen proto,že chudáci musej platit konces.poplatky, se mnou samozřejmě souhlasit nebudou,ale propadák bych viděl úplně jinak.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Těch hlášek, těch detailů...výsměch mimořádným zpravodajstvím kvůli všemu s odborníky na cokoli,  vybírání hesla politika, národní dopravce, přiznání k hříchům... objednala jsem si suši na sjezdovce a přišlo to-ještě teplý...já se prostě pořád mohl smát,nebo aspon usmívat..Youtuberka: musela jsem to udělat...fakt skvělý, i když oproti Vlastníkům vzdáleno od reálnosti.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 4 (2024) (epizoda) 

No já nevím, už mi to přišlo krapet žumpoidní...prdění, prcání, krámy... kde je to kouzlo jedničky? Chybí tomu právě ty kouzla vysílání Dobrého rána, kiksy s hosty,moudra od bezdomovce... ted je to telenovela o šmejdským rejžovi s velkým egem...Hodně velkej sešup.

plakát

Oktopus - Srdcová sedma (2023) (epizoda) 

Já nevím, trochu mi to připomíná Pachlovo RAPL 2, kde jako by nevěděl, zda točí krimi, veselohru,parodii...  Neuvěřitelné příběhy,lapsy v průběhu... Pokud jeli do Varů lokálkou, jak se pak rychle přesunula Šoposká do archívu, kde jí stačí kuk a má ten správný starý šanon... Gruzínec se tu léta kvůli zatykači neukáže,a pak přijede na karty... A Pupp to celý sponzoruje, aby mohl mít na jídeláku boršč s moučným prstem... Všichni se v klidu couraj po kuchyni luxus hotelu,jako by se tam vlastně ani nic nedělo, ve světlíku je celou dobu prázdná krabice se stpami krve...(tak budto ji vybral,a pak ji mezi ty žiletky vrátil,ale to by si snad uvědomil,že tam nechal svou krev, nebo ty peníze nějak jinak dostal?) A Krobot si v centru města střílí na utopence slepejma... Já vím, je to jen oddechovka, a líbí se mi ta nálada, ty jiný lokace, jak je to natočený, ale ty nedotaženosti mi tam přece jen krapet vaděj...

plakát

Kurz manželské touhy (2021) 

Smál jsem se často, smál jsem se rád, pobavilo. Nepotřeboval jsem přemýšlet, zda to bylo reálné, zda to bylo možné...bylo to fajn. A to si myslím, že je základ dobrého filmu. Každý má tu představu dobrého filmu jinou, někdo art, někdo kameňáky, někdo slunce sena,někdo Felliniho či Almodovara...Já jsem se bavil, a bavil jsem se průběžně dosti často... Bylo to vtipny, a mělo to aj pointy.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 4 (2023) (epizoda) 

Tento díl zatím asi nejlepší. Křížka  oceňuji ho,že do toho takhle šel. Sice jsem si ho nejdřív zaměnil s P.Jandou,ale to je jen chyba mého zraku. Policie vyšetřující byla až mrazivě reálná.