Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (56)

plakát

Rick a Morty - Série 7 (2023) (série) 

První série, ve který mě vyloženě sralo koukat na jeden z dílů, tím byla Vzpoura numerikonů. Kvalita šla dolu. Dabing sice i přes odebrání Roilanda super, ale v sérii bylo spoustu nudných dílů. Na druhou stranu polovina dílů byla hodně povedená a některý díly bych zařadil mezi to nejlepší, co seriál nabízí.

plakát

Jen Bůh odpouští (2013) 

Vypadá to hezky, ale je to o ničem a já bych byl raději aby to nevypadalo hezky, ale bylo to o něčem.

plakát

Love, Death & Robots - 2. svazek (2021) (série) 

Love, Death & Robots by pomohlo, kdyby za každou cenu nechtěli udělat co nejvíce dílů, ale kdyby se vydali jen ty s dobrým nápadem. V této sérii jsou opravdu dobré jen 2 povídky (Zakázané Ovoce a Sníh na Poušti) a to na 8 dílů nestačí. Ostatní jsou nemastné, neslané a díl Azyl silně podprůměrný a neoriginální. Uvidíme jaká bude 3. série.

plakát

Perníkový táta - Série 1 (2008) (série) 

Breaking Bad je často označován jako nejlepší seriál, ale po zhlédnutí první série to na mě tak rozhodně nepůsobí. Ne že by se jednalo o špatný seriál, ale čekal jsem mnohem více. Prý to ale teď bude lepší a lepší, tak uvidíme (3,5*)

plakát

Rozhněvaný muž (2021) 

Guy Richie dokazuje, že se jedná o jednoho z nejlepších režisérů.

plakát

Rick a Morty - Série 4 (2019) (série) 

I přesto, že v této sérii se objevil nejslabší díl celého seriálu (Díl s vlakem) dávám stále 5* Tato série stále měla výborné epizody, těším se na pátou sérii

plakát

Papírový dům: Fenomén (2020) 

Lidé jsou z toho seriálu nějak až moc nadšení. Vždyť to ani není tak dobré... A tenhle dokument spíš než nějaké informace jen tvrdil jak jsou úspěšní a super... 1*

plakát

Bodyguard (2018) (seriál) 

Po vydařeném atentátu se to opravdu rozjelo... paráda.