Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (55)

plakát

Úsvit (2023) 

No bylo to prostě hodně ideologické. Zajímavé dobové prostředí továrního městečka mi v zkazila Sašova mikina ve 20. letech minulého století, jeho propíchnuté boltce a uvědomělý táta, kteří byli zasazeni mezi "tmáře" s motykou.

plakát

Osada - Epizoda 8 (2023) (epizoda) 

Hodně slabý díl, nebylo se čemu zasmát, bylo to tak strnulé a křečovité že to bolelo. Jednoho debila vyženou a na druhého se usmívají. hodně špatný díl.

plakát

Lady Bird (2017) 

Celkem ubíhající film, ovšem plný všech amerických klišé a stejných trapných zápletek  které jsem už viděl mnohokrát. Nechápu tak vysoké hodnocení.

plakát

OUCA - (NE)SKUTOčNí PRíBECH (2022) odpad!

Na jedné straně debil věřící že ve vakcíně je čip a na druhé straně tupá ovce které politici vylhali díru do hlavy že když se zaočkuje ochrání tím babičku. Ale ovcí je víc a tak je prostě slyšet stádo. 80 minut patlání si exkrementu kde je libo.

plakát

Bezva zuby na zásnuby (2022) (TV film) odpad!

Tak nějak jsem čekal co se tam stane, říkal jsem si začátek takový úplně nijaký  a  že teď začne něco s těmi rodiči. Nestalo se nic a byl konec. Taková reklama na volkswagen, tam režie ani scénář vůbec nezklamal.

plakát

V síti (2020) 

PR toho projektu , afektovanost štábu "ne fuj on se odhalil" ....... to mi všechno stačí k tomu aby to šlo do kytek ...... po tom co kdo sestříhá a nevidíme co předcházelo návrhům ? Herečky co hrají a neví co je to sex ve 12 ? Já vyrostl bez internetu a byl jsem informovanější než tyhle "nevinné" holčičky které se přihlásili na seznamku a volají pánům 40+. Nevysloveno ale od kdy se chtějí nevinné holčičky bavit se starým chlápkem o Hello kitty? To si ti pánové mají myslet ? ...... zajímavé ale tvůrce bych zařadil mezi ODPAD.

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Rozkošné od začátku do konce, od prvního tahu pinčlíkem až po rozkošné založení ruček na konci. Myslím že atmosféru to má na pár příjemných slziček.

plakát

Jak si nepodělat život (2019) (seriál) 

Všechno je zajímavě pojato , 4 x pohled na to jak se dá žít ......... bravo !

plakát

Velmi nebezpečné známosti (1999) 

Pocit po shlédnutí tohohle kusu po Formanově Valmontovi ? Blicí pytlíky , nešrovice , malárie a mor ........ Jako vážně by někdo věřil těmhle mláďátkům profesionální otřelost a intrikářskou duši ? .............. fuj fuj fuj

plakát

Teroristka (2019) 

Herecké výkony nevyvážené, škoda herců kteří přehrávali ..... nicméně ti hlavní byli naprosto úžasní .... mírný rozjezd, ale ta nejhlavnější akce byla famózní ...děkuji .... nevyváženě od lidí co dali odpad musím dát 5 hvězd jinak by byly 4 ... děkuji za fajn zážitek.

Ovládací panel