Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (4)

plakát

Pohádkář (2014) 

Velice neucelený a bohužel i nudný film. Ani romantická vztahovka, ani kriminální drama. Film se sice o obojí pokouší, ale zůstalo jen u pokusu a nic z toho nebylo dotaženo do konce. Herecké obsazení nic nezachránilo a ač mám sice Macháčka ráda, tak v této roli mě nijak nezaujal. Musela jsem se o pravdu hodně snažit, abych se vydržela dodívat do konce. Celkově hodnotím Pohádkáře jako hodně nepodařeného a dvě hvězdy dávám tak trochu ze soucitu hlavně kvůli Hádkovi a jeho ztvárnění Rotta.

plakát

John Wick (2014) 

Jedním slovem "skvělá" žánrová gangster podívaná, která má spád a drží si ho až do konce. Keanu mi v roli Johna Wicka připomněl Leona a v roli naštvaného zabijáka mu to sedlo jak ulité. A pátou hvězdu musím dát za naprosto luxusní soundtrack! P.S.: kvůli tomu psu bych vraždila taky!

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Parádní akční podívaná s vtipnými momenty, která mě místy rozesmála, ale předvším parádně pobavila. Tatum byl koukatelný na 100% a ve dvojici s Foxxem jim to opravdu šlapalo. Příjemné překvapení a další kvalitní Emmerichův fim.

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Filmů s podobný tématem jsem viděla několik. Ale musím přiznat, že ikdyž se mi zprvu zdálo, že se jedná o předvídatelný příběh a naprostou romantiku, která mě nemůže nijak překvapit, tak mě nakonec překvapil velmi příjemně. Díky sympatickým představitelům hlavních rolí, svižnému tempu a vyváženému podání vtipných a dojemných momentů si tento film udržel po celou dobu moji pozornost a opravdu potěšil. Zkrátka pohodovka na volné odpoledne.