Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (207)

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Ten film je tak dokonale genderove, rasove, ideove, svetelne, zvukove a dejove vyvazeny, ze si rikam, proc to vlastne tocili. Jo, sikanuji tam preprogramovaneho drona, takze potencial do budoucna to ma, povstanou novi bojovnici proti sikanovani dronu a nakonec samozrejme dobro epicky zvitezi (napul), aby se ospravedlnil dalsi dil plny jeste blbejsich a vzvayenejsich postav. Boze muj, kde je charisma prehistorickych SW s chrchlajicim Darth Vaderem proti tehle drahe, ale sterilni a prazdne skorapce? Ja chcu videt poradne zaporaky, kteri se nenechaji zmastit od pubertalnich decek a nedovtipnych afghancu, hrajicich si na piloty povstalcu. Chci videt poradne, chlapacke, nezkriplene hrdiny s poradnou davkou Sily. Zadne vibratory s charismatem ovladace k telce. Boha Je(di)ho.

plakát

Trhliny (2009) 

Ehm, co k tomu napsat. Vydycky, jak me to vtahlo do deje, tak tam reziser zakvedlal svymi artovymi ambicemi a dal mi ranu pesti primo mezi oci. Jo, i tohle je artovy film, ale 70% za tenhle masochismus je prilis, uberte.... 3 hvezdy a vic ani tuk. Podruhe to videt nemusim, proc tam lezla famozni Eva Green a exoticka kraska Maria Valverde je mi desnou zahadou. Skoda preskoda zmarene sance, ktera se uz nebude opakovat.

plakát

Bolševikova slabina (2003) 

Nemam rad preartovane filmy s prepalenym hodnocenim, samotny film nebyl na 40 procent, spise prumer, ale s hodnocenim 78% na CSFD zustala moje ocekavani zoufale neuspokojena a proto jsou dve hvezdy maximum, co tomu dam. Je to o dost horsi pokus, nez podobne filmy, ktere jsem videl, treba American Beauty. Maria Valverde by si zaslouzila hrat v lepsim filmu, navic Trhliny jsou dost podobne ladene, je snad opakovani klise artem ? Podle me ani omylem, takze sorry.....

plakát

Hvězdná pěchota (1997) 

Jeden z filmu, ktery lituju, ze jsem kdy videl. Utoci na nejprimitivnejsi JA, ktere je v kazdem z nas. Tot vse. Nic vice to totiz neni, nez SciFi, predelana na porno. Ti co v tom hledaji parodii a nejake vyssi sdeleni - ne, ten film je tak debilni a reziser to nemyslel jako parodii, ale myslel to smrtelne vazne. Tem, co tomu dali vice nez jednu hvezdu : bezte navstivit psychiatra.

plakát

Jedinička (2015) 

Rusko zahodilo strasaka zvaneho SSSR a zacina tocit filmy, ktere jsou tak nejak podobne nam v roce 68. Zatimco u nas se toci akorat sracky. Ach jo.

plakát

Velká čínská zeď (2016) 

Po hruzach typu Hunger Games neco, co ma hlavu a patu. Kdyby Cinani neprozivali narodni pubertu a neprehnali to s tezko uveritelnymi cinskymi "high tech" a naivnim patriotismem, ktery vzapeti znehodnoti kopirovanim Hollywoodskych klise a spoustou zbytecnych oslich mustku, mohla to byt bomba. Takhle to je "jen" nejlepsi fantasy Made in China. Dobre komentare Lopata555 a Niktorius, odpadlici nepochopili, o co vlastne GO. Nasledujici text obsahuje SPOILERY ******************************************************************************************************************************** SPOILER ALERT Jako minus hodnotim vykradacky premiovych filmu. Pokud Cpt. America haze stitem jak o zivot, tak tady se musi stitama hazet a presekavat cokoliv, co se postavi do cesty. Pokud ve filmech jako Troja vidime stitovou hradbu jednou za uhersky rok, tak tady v kazdem druhem zaberu. Z LOTR ukradli vse, co mohli, od kamery, pres Sarumanova vodni kola az po legolasoviny. Strelny prach vybuchuje se silou plasticke trhaviny, akce ve zpomalenych zaberech by se hodily spise do beckoveho filmu. Jako plus hodnotim atmosferu, hudbu, triky a vykon komparsu, treba harpunarky ve 3D musi byt slusny zazitek, stejne jako zaverecny souboj v prosklene vezi. Bohuzel, slabe jsou sceny na cisarskem dvore a dialogy take nenadchnou, ale za to tu je excellentni Matt Damon a Tian JIng v hlavnich rolich. Vice jsem od Cinanu necekal, takze za me spokojenost. A tesim se na dalsi podobny film Made in China.

plakát

Suburra (2015) 

ma to dva problemy. zaprve tam neni zadny kladak a zadruhe tam zenske kosi chlapy a jsou skoro neprustrelne. Reziser by se s nima pro priste nemel tak mazat, koneckoncu, chteji porad tu rovnopravnost. Jinak jeden z nejlepsich filmu roku 2016, coz samno o sobe vypovida o tom, jak malo dobrych filmu bylo v tomto roce natoceno...

plakát

Zúčtování (2016) 

Verbal !!! :D Ale zase takova pecka to neni, treba ta radobyinteligentni analyticka v podani Cynthie Addai-Robinson je asi tak presvedciva, jako sterace na ponorce...

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) odpad!

Zív , hnůj, nuda, vsude same Audi a kecy. Za pubertálního spidermana by to mozna sneslo pul hvezdy, ale ten zbytek je takova sracka, ze to zaokrouhlim dolu. Odpadni roura od hajzlu jak vysita. Splachnuto a zapomenuto.

plakát

Anthropoid (2016) 

Geislerova jako sexbomba ? No jeste, ze se nedozila pulky filmu, ale zastrelit ji mohli poradneji, vychutnal bych si ty krevni cakance, za vsechny filmy, ktere zprznila, si nic jineho nezaslouzila. Jinak me hrdinni parasutisti strilejici nacky po stovkach (paneboze zaco) a kazdou chvili se hroutici v emotivnich vylevech a zachvatech hrdinstvi srali od zacatku az do konce. Jestli to melo byt podle historickych udalosti, tak ja je tam nevidel. Trosku strizlivosti prosimi a taky mohli zminit ty vypalene Lidice a Lezaky a desetitisic mrtvych behem Heydrichiady, kteri v tom byli vesmes nevinne, zatimco nase kokotska exilova vlada si valela suny v Londyne. A v 48mem nas prodala komancum. Lidicke deti se v hrobe obraci. Takhle fakt teda nee...

Ovládací panel
2 body