Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Christoph Waltz

Úžasnost toho herce je zcela unikátní. Před Parchantama o něm moc lidí něvědělo. Ale to jeden geniální člověk s křestním jménem Quentin změnil. Nyní je z Christophera nejžádanější a dle mého jeden z nejlepších herců tohoto odbodí. Tento herec by podle mě zvládl i zahrát si v životopisu o Mickey Mouseovi. Čekám tedy až mu Disney zavolá aby hlavní roli myšáka ztvárnil a dostal co nejvíc cen dokud to půjde.

J.K. Simmons

Dříve herec hodně známý z vedlejších rolí. Po Whiplashovi zasloužene žádaný. Po té co ztvárnil rasového učitele bubnu ve skvělém Whiplashovi jsem doufal že bude mít spoustu dobré kariéry. Jednou bych rád viděl film s ním a Christophem Waltzem v hlavní roli. A nejlíp od Tarantina. Pro mě však J. K bude navždy ten naštvaný redaktor J. Jonah Jameson ze Spider-Mana.

Michael Fassbender

Rozhodně jeden z nejtalentovanějších herců této generace. Jeho Magneto nejednomu utkvěl v paměti. Avšak dokonale ztvárnil role i v takových klenotech jako 300, Prometheus, 12 let v řetězech nebo Hanebný parchanti. Po té co zaválel v Jobsovi doufám že o něm ještě hodněkrát uslyšíme a bude z něj velká legenda filmového průmyslu. 

 

UPDATE 18. 5. 2017: Dvojrole v Alien: Covenant super. Každá interakce se sebou samým lahůdková.

Leonardo DiCaprio

On potřeboval Oscara. On potřeboval Oscara. Většina herců sází na pubertální a komiksové značky. On jí nepotřebuje. Jeho samotná tvář je značka. Vždycky když se podíváte na nějaký film s ním budete vědět že náš čeká povedený výkon. Můžu připomenout Titanic, Romeo a Julie, Muž se stříbrnou maskou, Gangy New Yorku, Pláž, Letec, Skrytá identita, Tajuplný ostrov, Vlk z Wall Street nebo Počátek. Uvidíme co nás čeká a kdy dostane Oscara znovu  znovu.

Jack Nicholson

Neuvěřitelně sympatický a talentovaný herec. Každý film si krade pro sebe

Tom Hanks

Jeden z největších sympaťáků Hollywoodu s neskutečným talentem navrch. 

Benedict Cumberbatch

Nejlepší Sherlock? Možná. Nejlepší britský herec? Kandidát. Sympaťák? No jasně.  Jenom se podívejte na ty výkony: Alan Turning, Stephen Hawking, drak Šmak. To vše dovedeno velkým charistmatem tohohle muže který ukázal že i Britové mají srdce.

Tom Hardy

Šílený Bane Bronson aneb úžasný herec kterého máme štěstí vídat. Od Bronsona až po Banea jde o zajímavé charaktery. Poté co bravulně ztvárnil bratry Kreyovy dostává čím více hereckých příležitostí a to je dobře. A v Dunkerku dokázal uhrát vše s polovinou zakrytého obličeje. Sláva mu. 

Stanislav Lukeš

,,You Either Die a Hero, or You Live Long Enough To See Yourself Become the Villain.´´