Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (21)

plakát

Jmenuji se Oliver Tate (2010) 

Neodsuzuji ani námět ani režii. Pouze kombinace těchto dvou věcí dává dohromady to za co jsem ztrhl ty dvě hvězdy. Samotná režie by se hodila spíše do hororů nebo do psychologických filmů, ale do romantické komedie bych ji v žádném případě necpal. Celou dobu mi styl režie předkládal falešnou představu o smrti jedné z postav. Možná za to může moje čistě morbidní povaha, ale když za celý děj nechcípla ani myš a z filmu se vyklubala obyčejná romantická komedie, která ještě ke všemu skončila dobře byl jsem o svém hodnocení pevně rozhodnut. Zkráceně řečeno: Takovým způsobem točený film by si alespoň jednu ztrátu na životech zasloužil (zvířata nepočítám).

plakát

Gabriel - Anděl pomsty (2007) odpad!

Ani nevím jak tu hrůzu popsat. Je to něco mezi Šifrou mistra Leonarda a Pulp fiction. Dialogy plné nesmyslných kidů ,kterým scénárista rozuměl asi tolik jako zvratky rozumějí jadernému reaktoru. Jedno je ale jisté, moje televize nebyla už dlouho poctěna takovou nehynoucí sračkou a já doufám (ač marně) ,že už se to víckrát nestane

plakát

Vlk (1994) 

Toto byl první film ve kterém jsem Jacka Nicolsona hrát kladnou postavu. Ostatně nebýt jeho dal bych tomu jen dvě hvězdy.

plakát

Žena v černém (2012) 

V celku klasický horor plný takových těch nehorázných zločinů proti pudu sebezáchovy, které může spáchat jedině herec. Já nevím jak vy ale dám vám pár rad: Pokud chcete strávit noc v obrovitém domě, který nějaký kolosální pitomec postavil uprostřed blat několik mil od civilizace NEDĚLEJTE TO. Pokud uslyšíte zvuky a rozhodnete se tam (nejlépe uprostřed noci) jít podívat NEDĚLEJTE TO. Pokud chcete zahnat spánek tím ,že se (nejlépe uprostřed noci) na tento film podíváte ROZHODNĚ TO SCHVALUJI.

plakát

Sousedská hlídka (2012) 

Pravdou je, že už jsem viděl lepší filmy s Benem Stillerem, ale to je snad jediný důvod proč tomuto filmu beru ty dvě hvězdy. Jinak perfektní hlášky dobré obsazení v celku slušný děj. Akorát Čuča je mi trochu líto. Chudák ani nestačil říct poslední slovo.

plakát

Konečná (2013) 

Můj názor? Nikdy nenechám svoje auto zaparkované na místě pro hasiče. Obzvlášť když je někde poblíž Arnold Schwarzenegger.

plakát

Souboj Titánů (1981) 

Na tu dobu dokonalé efekty, ale neskutečně mě vytáčí jak tem blbec ztrácí věci. Například já bych helmu neviditelnosti nikdy nezahodil. Možná jenom tu sovu bych roztavil a prodal.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

To bylo poprvé a doufám že naposled co byly reklamy před filmem lepší než film samotný.

plakát

Mars útočí! (1996) 

Když se obyčejný člověk nudí musí se zabavit tím co vznikne když se nudí slavní herci.