Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (21)

plakát

Absurdistán (2006) 

A takhle děti vypadá Amerika.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

K hereckým výkonům a hláškám plných černého humoru nemám žádné námitky, ale po shlédnutí několika sérií se začne vyjasňovat systém děje ,který se stále opakuje. Například, téměř každého pacienta postihne během pobytu v nemocnici záchvat (neznámo jaký) doprovázený neustálým třesem pacienta a zlověstným pípáním přístrojů na které je napojen. Mimo jiné jsou zde dva jediné možné konce: pacient přežije nebo zemře. A to je opravdu malý výběr.

plakát

Gabriel - Anděl pomsty (2007) odpad!

Ani nevím jak tu hrůzu popsat. Je to něco mezi Šifrou mistra Leonarda a Pulp fiction. Dialogy plné nesmyslných kidů ,kterým scénárista rozuměl asi tolik jako zvratky rozumějí jadernému reaktoru. Jedno je ale jisté, moje televize nebyla už dlouho poctěna takovou nehynoucí sračkou a já doufám (ač marně) ,že už se to víckrát nestane

plakát

Happy Feet (2006) odpad!

Tento film byl vytvořen snad jenom proto aby nikdo přes svoje vlastní slzy neviděl kolik hvězdiček dává. V tom případě díky bohu za mou nekonečnou otrlost.

plakát

Jmenuji se Oliver Tate (2010) 

Neodsuzuji ani námět ani režii. Pouze kombinace těchto dvou věcí dává dohromady to za co jsem ztrhl ty dvě hvězdy. Samotná režie by se hodila spíše do hororů nebo do psychologických filmů, ale do romantické komedie bych ji v žádném případě necpal. Celou dobu mi styl režie předkládal falešnou představu o smrti jedné z postav. Možná za to může moje čistě morbidní povaha, ale když za celý děj nechcípla ani myš a z filmu se vyklubala obyčejná romantická komedie, která ještě ke všemu skončila dobře byl jsem o svém hodnocení pevně rozhodnut. Zkráceně řečeno: Takovým způsobem točený film by si alespoň jednu ztrátu na životech zasloužil (zvířata nepočítám).

plakát

Jurské komando (2008) odpad!

Je to jeden z těch filmů u kterých se nasmějete vlastním vtipům.

plakát

Konečná (2013) 

Můj názor? Nikdy nenechám svoje auto zaparkované na místě pro hasiče. Obzvlášť když je někde poblíž Arnold Schwarzenegger.

plakát

LazyTown (2004) (seriál) 

Jaká to ironie. Jediný důvod proč jsem to sledoval byl, že jsem byl neskutečně líný VYSKOČIT a vypnout tu PODĚLANOU BEDNU!!!!!!! (Hvězda za jednu písničku)

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Téměř 100 minut nepřetržité akce je zkrátka vyčerpávající. První hvězdu jsem dal těch několik humorných scén a druhou za scénu, která vyjadřuje vztah otce a syna a ve které je alespoň pět minut klid.To je bohužel vše.

plakát

Malý Herkules (2009) odpad!

Přišel jsem, uviděl jsem a díky bohu to přežil.